luni, mai 20, 2024

Fentă de 20.000 €! Impresarul lui Bote, Victor Slav și iubita, Radu Vâlcan și vedeta Observatorului, prinși într-un mega-scandal!

Share


Victor Slav ar fi…”comis-o”! Iar cel care-l acuză că ar fi încercat să-i dea țeapă este Ștefan Farrell, organizatorul City Fashion Week și impresar al unor designeri cunoscuți, între care Cătălin Botezatu. Ultimul i-ar fi aranjat fostului iubit al Andei Adam o reprezentație la o firmă de costume, pentru suma de 20.000 de euro. Doar că la scurt timp a început scandalul. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Cunoscut drept Regele Transilvaniei în modă, Ștefan Farrell i-a găsit prietenului său, Victor Slav, un angajamant bunicel, în urma căruia fosta vedetă TV s-ar fi ales cu 20.000 de euro. Ar fi trebuit să facă doar o prezentare, în Ungaria, în costumele respective. Impresarul lui Bote, care ar fi luat un comision de 20 la sută din sumă, a plecat, apoi, în Turcia, cu treburi. Dar, între timp, a vorbit și cu reprezentanții firmei de costume, cărora le-a mai pus pe tavă câteva nume, pe lângă Victor Slav, între care Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, și Mariu Pancu, prezentatorul Observatorului de seară de la Antenă.

(CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV, DESFIINȚAT DE CHELOO ȘI DE CĂTĂLIN BORDEA: „A ÎNCEPUT SĂ CHELEASCĂ ȘI NU MAI ARE..”)

stiri romania
Ștefan Farrell și Victor Slav au un parteneriat de câțiva ani (Foto: Instagram)

Farrell a aflat de ”țeapa” lui Victor Slav din întâmplare

Victor Slav a auzit și s-a supărat. Deși niciunul dintre cei doi nu ar fi acceptat, conform spuselor lui Farrell. Care a ținut să precizeze, cu țintă către Slav: ”Măi, omule, eu, ca agenție de publicitate, am dreptul să propun pe cine vreau. Tu, dacă ai văzut că propun pe altcineva, trebuia să mă suni. Dar, oricum, la el ar fi rămas contractul, că era buget pentru el, doar pentru el. Dar el a ajuns să facă afaceri cu clienții mei, să mă sară de la comision!”

(NU RATA: A AJUNS O ȚINTĂ PENTRU MASCULII DIN SHOWBIZ! FOSTUL IUBIT AL BIANCĂI RUS A PUS OCHII PE ALINA SORESCU: “O VREAU!”)

Ce s-a întâmplat? Profitând că Farrell e plecat, Victor Slav ar fi discutat direct cu reprezentanții firmei de costume și a stabilit ca evenimentul să aibă loc cât mai repede. Slav a venit cu iubita lui și a pozat. Doar că Farrell a aflat, e drept, întâmplător. ”Și Victor, și clientul au greșit față de mine. Să vezi cum am aflat, întâmplător! M-a sunat o clientă a mea, mi-a spus că i-a dat niște…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News