luni, mai 20, 2024

Emilia Ghinescu, surprinsă într-o ipostază total neașteptată! Ce a făcut-o pe interpreta de muzică populară să se afișeze așa, în fața tuturor: „Fii-miu nu mi-a dat voie”

Sharestiri romania

Emilia Ghinescu și-a șocat fanii cu ultima sa apariție pe rețelele de socializare.

Emilia Ghinescu se numără printre cele mai ascultate și solicitate interprete de muzică populară, reușind să strângă sume uriașe din muzică. Totuși, oamenii care o urmăresc pe rețelele de socializare au avut parte de o surpriză zilele trecute, atunci când au văzut cum s-a filmat cântăreața, în vârstă de 45 de ani.

Într-un clip pe care l-a publicat pe TikTok, Emilia Ghinescu a fost surprinsă pe un câmp, la marginea drumului. Acolo, așezată pe o pătură, interpreta de muzică populară își lua prânzul și mânca parizer, deși și-ar permite financiar să ia masa la orice restaurant de fițe.

În cadrul filmulețului, Emilia Ghinescu și-a explicat gestul, recunoscând că i-a fost poftă de acel aliment, dar că fiul ei, alături de care se afla în mașină, nu i-a dat voie să mănânce în autovehicul. Astfel că, vedeta nu a stat pe gânduri și, fără a-și fi rușine că o va vedea cineva, a coborât din mașină și s-a așezat „la masă”, amintindu-și de vremurile în care lua prânzul pe câmp, alături de bunicii săi.

„M-am oprit să mănânc prânzul. Am avut poftă să mănânc parizer și fii-miu nu mi-a dat voie să mănânc în mașină. Cică nu acceptă mașina parizerul. Îmi aduc aminte de picnic, când eram la bunica la țară și mergeam pe câmp cu oamenii. Aveam oameni la câmp. În natură. Dacă n-ar mai bătea vântul și n-ar picura așa puțin, nu ar mai fi nicio problemă. O mică pauză. Arta cere sacrificii, n-am ce să fac. Dacă ți-e poftă să mănânci ceva… Auzi că nu am voie să mănânc parizer în mașină că miroase a parizer toată mașina.

Și așa m-a bodogănit că am mâncat castraveți murați și mirosea în mașină doar a castraveți murați. Astăzi nu mi-a mai dat voie să mănânc parizer și i-am spus să mă lase să mănânc parizer pe marginea drumului, că nu e niciun fel de problemă”, a spus interpreta de muzică populară, în clipul pe care l-a publicat pe TikTok. 

@emiliaghinescuoficial #fyp #emiliaghinescu #viral ♬ sunet original- Emilia Ghinescu

Citește și: Emilia Ghinescu a răbufnit, după ce a fost acuzată că ar fi plătit ca fiica ei să obțină permisul de conducere! Artista a spus lucrurilor pe nume, după speculațiile apărute: „Îmi doresc foarte mult ca ea să fie în siguranță”

Emilia Ghinescu, hărțuită de un…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News