luni, mai 20, 2024

Cum A Apărut Alina Pușcaș Alături De Soțul Ei. Medicul Stomatolog Mihai Stoenescu A Atras Atenția Fanilor: „Ce Ochi Fascinanți Are”

Share


Dincolo de cariera ei în actorie și televiziune, Alina Pușcaș și-a întemeiat o familie alături de medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Cei doi s-au căsătorit civil acum cinci ani de zile și tot atunci aveau de gând să se cunune religios și să facă o petrecere, însă pandemia le-a dat planurile peste cap.

„Noi am vrut să facem nunta în 2019. Am făcut atunci cununia civilă și în 2020 era deja programat totul să facem nuntă în Grecia, în Mykonos, însă a venit pandemia. Și s-a închis. Nu am avut voie. Ne-au spus foarte clar că putem să facem petrecere, dar nu se dansează, se stă la masă, nu ai voie să fii mai mult de 50 de persoane”, spunea prezentatoarea la Antena Stars.

Împreună au și trei copii alături de care călătoresc în multe vacanțe, majoritatea dintre ele în străinătate. Chiar dacă ea e prezentă săptămânal pe micul ecran, soțul ei e o persoană discretă, rar apare în imagini pe rețelele de socializare.

Alina Pușcaș, elegantă alături de soțul ei

Alina Pușcaș a făcut acum o excepție și a publicat o imagine cu ea și soțul. De-o parte e ea, îmbrăcată într-un corset din dantelă verde, cu sacou și fustă neagră, de-o parte e soțul ei, care poartă haine elegante, cu cămașă și sacou bleumarin.

Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti

Recomandări

Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti

„Având în vedere că tot mai rar îl prind în poze de cuplu, marchez momentul postând-o pe aceasta de aseară pe feed, sa rămână posterității 😁😇❣️❤️‍🔥”, a transmis Alina Pușcaș, care apare într-un club alături de Mihai Stoenescu, la o petrecere.

alina-puscas-si-sotul-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Fanii au remarcat imediat imaginea și au făcut comentarii despre soțul vedetei și ipostaza în care s-au pozat: „Ce ochi fascinanți are! Să fiți fericiți! Se citește iubirea și legătură unica!”, „Doi oameni frumoși! Iar copiii sunt și mai și. Fiti fericiți și bucurați-vă!”, „Frumoși amândoi, dar el nu prea știe să stea la pozat. Oricum omul contează”.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat să participe la „Power Couple”, la Antena 1

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu nu au putut onora invitația la „Power Couple” din cauza profesiei lui. Soțul prezentatoarei TV deține un cabinet stomatologic ai cărui pacienți depind de el.

Bărbatul ucis în bătaie pe stradă, lângă Parcul Crângași din București, încerca să apere două fete. Tinerii suspectați de crimă au 16 și 20 de ani

Recomandări

Bărbatul…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News