luni, mai 20, 2024

Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: “I-au dat cu bâta”

Sharestiri romania

  • Un bărbat de 47 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri
  • Autorii crimei oribile: un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său

Înainte să fie ucisă în bătaie, victima a încercat să scape din mâinile agresorilor. A și reușit să facă acest lucru, însă pentru puțin timă căci a fost din nou prins și lovit. După ce și-au lăsat victima la pământ, agresorii au dispărut. Au fost însă prinși de oamenii legii două ore mai târziu.

Un bărbat de 47 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri

Crimă oribilă în Capitală! Un adolescent în vârstă de 16 ani și amicul său cu patru ani mai mare au ucis în bătaie un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Cei doi tineri au atacat victima cu mai multe crengi rupte din copaci. L-au lovit fără milă, fără ca bărbatul să se poată apăra. Când agresorii lui nu au fost atenți, bărbaul a reușit să scape. A fost prins însă, din nou, și lovit până a fost lăsat lat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat după incident, la faţa locului au ajuns mai multe cadre medicale însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului.

De la ce ar fi pornit conflictul în urma căruia un bărbat a fost ucis

Potrivit sursei anterior menționate, conflictul ar fi pornit de la o fată. Bărbatul ucis ar fi fost chiar tatăl acesteia.

“Rudă nervoasă: De la o fată, da. Deci, de la fata aia.

Reporter: Se cunoştea cu băieţii?

Rudă nervoasă: Da, se cunoştea cu băieţii. De la o fată a plecat problema.”

În acest caz, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi indivizi vor petrece ani grei în spatele gratiilor.

Citește și: Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat…”

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “spynews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News