luni, mai 20, 2024

Ciolacu s-a încurcat din nou la gluma cu Buzăul și Moldova. „Deci, ăsta este spiritul”

Sharestiri romania

Premierul Marcel Ciolacu a revenit marți seară, în studioul Digi24, la glumele cu Buzăul și Moldova, spunând că declaraţia sa recentă a fost „neinspirată”. Ca să demonstreze că nu are nimic cu moldovenii, premierul a enumerat o serie de investiții guvernamentale în Moldova, incluzând de această dată și un centru de învățământ dual din Buzău. Premierul a încheiat subiectul explicând că și-a format simțul umorului pe timpul lui Ceaușescu, când „ne ţineau vii glumele şi bancurile.

Marcel Ciolacu a declarat la Digi24 că nu îi este teamă să meargă în Moldova după afirmația sa sa privind relația Buzău – Moldova.

„Da, cum să nu. O să merg… Săptămâna viitoare voi merge în Moldova. Sunt foarte multe glume pe TimesNewRoman. E acel tip de umor sau umor spontan, prietenii îmi trimit: «Un buzoian a stat sub anchete timp de doi ani făcute de CIA şi tot nu a recunoscut că este moldovean». De aici a plecat toată această glumă. Lăsând gluma la o parte, fără nicio modestie, eu împreună cu colegii mei din guvern, în acest moment, am direcţionat cele mai multe fonduri atât guvernamentale, cât şi europene din istoria postdecembristă în Moldova şi am făcut-o pentru că Moldova a fost depopulată, pentru că înaintea noastră nimeni nu a avut un plan în ceea ce priveşte Moldova”, a spus Marcel Ciolacu.

Ca…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News