luni, mai 20, 2024

„Avem nevoie de forţă de muncă bine calificată şi bine plătită!”

Share


Ministrul Investiţiilor, Adrian Câciu, a explicat miercuri că salariul mediu net de peste 1.000 de euro va deveni normal în România în 2024, lucru confirmat inclusiv de Institutul Național de Statistică.

Citește și: Cu cât va creşte salariul mediu net la Metrorex. „S-a discutat şi de bani pentru concedii sau bonuri de masă”

Salariul mediu din România a depășit 1.000 de euro

Ministrul Câciu arată că salariul mediu net a depăşit 1.000 euro pe lună, ajungând la 1.043 euro în valoare nominală şi este momentul ca nivelul median al salariilor angajaţilor români să se ridice şi el iar mijlocul scalei salariale.

„Aşa cum spuneam la începutul anului, salariul mediu net de peste 1.000 euro va deveni normalitate în 2024. Iată că cifrele de la Institutul Naţional de Statistica ne confirmă acest lucru. Salariul mediu net a depăşit 1.000 euro/lună, ajungând la 1.043 euro în valoare nominală”, a scris Adrian Câciu pe Facebook.

Salariul mediu din România a depășit 1.000 de euro. Ministrul Investițiilor: „Avem nevoie de forţă de muncă bine calificată şi bine plătită!”

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene mai precizează că acum este  momentul potrivit ca nivelul median al salariilor angajaţilor români să se ridice şi el iar mijlocul scalei salariale să fie cât mai apropiat de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.romaniatv.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News