luni, mai 20, 2024

Alina Pușcaș S-a Mutat în Casă Nouă. Din Ce Cauză N-a Mobilat încă Bucătăria: „Se Dublează Prețul. Cred Că Voi Intra în Faliment”

Share


Până de curând, prezentatoarea Alina Pușcaș locuia cu familia într-un apartament din București. Locuința o avea decorată într-un stil minimalist, nu prea pretențios, căci vedeta știa că la un moment dat avea să se mute la casă.

Mutarea a avut loc acum, chiar dacă noua vilă nu a fost finalizată. Mobila din casă nu e gata, Alina Pușcaș a vrut mobilier realizat la comandă, din materiale speciale și modele inedite. „În general sunt puțini cei care execută mobilier custom pe dimensiuni, în special din cauza dimensiunilor. Nu mai zic dacă vezi pe Pinterest ceva și te fascinează, dacă vrei să propui un proiect de genul ăsta trebuie să anunți pe Instagram să încerce lumea să te ajute.

Alina Pușcaș: „Cheltuielile pentru casă au fost multe, însă investițiile nu se opresc aici”

Am primit câteva oferte, dar o persoană a spus că nu are acel tip de lemn, alta că durează undeva la șase luni. O masă, totuși, să aștepți după o masă șase luni, parcă e prea mult, unii cu bugetul mult prea mare și uite așa suntem încă în țara în care partea asta costă extrem de mult. Și afară costă, într-adevăr, mai ales când e vorba de lemn și tot ce înseamnă manufactură.”, a declarat Alina Pușcaș, care nu și-a arătat încă noua casă.

Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti

Recomandări

Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti


alina-puscas-7Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Din cauză că ea și soțul au păreri diferite, bucătăria nu e încă mobilată. „Spre surprinderea mea, încă nu am comandat bucătăria. A rămas că săptămâna viitoare. Mi-au plăcut foarte multe modele și a fost foarte greu să ne decidem pentru că soțul este un pic mai pe detalii reci, pe detalii bărbătești, masculine. Eu sunt pe detaliile astea mai calde, neutre, dar să aibă curbe.(…)

Cheltuielile pentru casă au fost multe însă investițiile nu se opresc aici. Am ajuns să văd că sunt niște costuri ceva de speriat. Apartamentul în care stăteam noi, am mers pe minimalism, așa că nu am investit foarte mult, știind cumva că o să ne mutăm la casă, nu avea sens să mai investim, dar la dimensiunile astea tot ceea ce depășește o anumită dimensiune aproape că se dublează prețul. Cred că voi intra în faliment.”, a mai spus Alina Pușcaș, conform Spynews.

Alina Pușcaș are trei copii

Alături de soțul ei, de medicul Mihai…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News