luni, mai 20, 2024

Acces Direct. Familia bărbatului ucis, în Crângași, primele declarații după crima de aseară. A fost omorât în fața trecătorilor: „Nu m-a băgat nimeni în seamă”

Sharestiri romania

  • Familia bărbatului ucis, în Crângași, primele declarații după crima de aseară
  • A fost omorât în fața trecătorilor

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost ucis la o oră de vârf, într-o intersecție aglomerată. Chiar dacă totul s-a întâmplat sub ochii trecătorilor, nimeni nu a intervenit. Bărbatul a fost lovit cu parii de susținere ai copacilor și deși era deja la pământ, a fost bătut în continuare până și-a dat ultima suflare pe asfalt.

Familia bărbatului ucis în Crângași, primele declarații despre crima de ieri

Fratele lui, Marian, spune că l-a sunat aseară de mai multe ori, dar bărbatul nu a mai răspuns la telefon. A pus acest lucru pe seama faptului că se află încă la muncă, dar, de fapt, fratele lui era deja mort. Un vecin a anunțat-o pe fiica victimei că tatăl ei a fost ucis în fața Parcului Crângași.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “spynews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News