luni, mai 20, 2024

VIDEO. Antony Blinken, din nou la Kiev: A cântat la chitară într-un bar și a mâncat pizza alături de Kuleba, într-un restaurant

Sharestiri romania

În vizită la Kiev, șeful diplomației americane și ministrul ucrainean de externe au vizitat un restaurant fondat de un veteran de război și au mâncat pizza. Antony Blinken s-a arătat hotărât să încerce cât mai multe feluri de mâncare cu specific ucrainean, la vizitele următoare. O altă mare pasiune a secretarului de Stat și-a găsit loc în programul vizitei la Kiev – Blinken a cântat la chitară într-un bar, unde a primit ropote de aplauze.

Antony Blinken, secretarul american de Stat: Așadar, pizza ucraineană cu șuncă și ceapă. Cred că asta o face diferită. A, da, văd și câțiva cârnați aici.

Dmitro Kuleba, ministrul ucrainean de Externe: Am plăcerea să vă informez că am savurat două pizza ucrainene. De fapt, una dintre ele chiar se numește ucraineană. Și cu această ocazie am avut o conversație productivă. Sper că ți-a plăcut pizza, deoarece cu siguranță ai mai multă experiență în degustarea lor în întreaga lume.

Antony Blinken, secretarul american de Stat: Pizza de aici este delicioasă, o recomand cu căldură. Pizza ucraineană, așa cum ați numit-o, a fost excelentă, nu ar fi putut fi mai bună. Sunt cât se poate de mulțumit că prietenul meu m-a dus în acest tur culinar al Kievului, care sper să continue în lunile și anii următori. Statele Unite sunt alături de voi, la fel și cea mai mare parte a lumii. Nu luptă doar pentru Ucraina, ci și pentru lumea liberă. Iar lumea liberă este alături de voi.

Editor : Liviu CojanCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News