luni, mai 20, 2024

Smiley, declarații neașteptate la un an de la căsătoria cu Gina Pistol. Cum s-a schimbat viața lor după nuntă

Share


Smiley și Gina Pistol sunt, fără dar și poate, unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Se iubesc de ani de zile și împreună au devenit părinții unei fetițe minunate, pe nume Josephine. Recent, Smiley a vorbit despre modul în care funcționează căsnicia lui cu fosta vedetă de televiziune și ce s-a schimbat de când au făcut marele pas în urmă cu un an și au devenit soț și soție. 

Gina Pistol și Smiley / foto: Arhiva Click!

Gina Pistol și Smiley / foto: Arhiva Click!

Povestea de dragoste pe care o trăiesc Smiley și Gina Pistol pare desprinsă din basme. Iubirea lor depășește orice barieră, iar timpul și instituția căsătoriei nu și-au lăsat amprenta într-un mod negativ în viața lor. 

Smiley: „Relația își are cursul ei firesc”

Recent, în timpul unui interviu oferit presei, artistul a vorbit despre căsnicia cu fosta prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”. Din fericire pentru ei instituția căsătoriei nu a schimbat cu nimic bunul mers al lucrurilor, dimpotrivă. Cântărețul este de părere că relația lui cu Gina își urmează parcursul firesc și normal.

„A trecut deja un an? Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie, noi suntem la fel unul față de altul, de fapt cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi.  Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act, relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și în mod normal sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul”, a declarat Smiley, într-un interviu OK!Magazine.

Cum îl cucerește Gina Pistol pe Smiley 

Iubirea nu este suficientă dacă nu este întreținută, iar Smiley se poate considera unul dintre bărbații norocoși de pe această planetă. Și-a complimentat soția mărturisind că firea ei veselă și zburdalnică îl face să se simtă mereu atras de ea, aceasta fiind și una dintre calitățile cu care Gina și-a cucerit soțul și menține vie…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News