luni, mai 20, 2024

Smiley a dat un răspuns neașteptat când a fost întrebat despre căsnicia cu Gina Pistol! A făcut dezvăluirea momentului la un an de la nuntă: „Ceea ce leagă doi oameni se transformă”

Sharestiri romania

Smiley a făcut dezvăluiri emoționante la celebrarea unui an de la nunta sa cu Gina Pistol.

La mai bine de un an de când s-a căsătorit cu Gina Pistol, Smiley a făcut dezvăluiri de-a dreptul emoționante despre cum s-a schimbat viața lor de când au devenit soț și soție. Artistul și partenera sa sunt unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbiz. 

Smiley, dezvăluiri neașteptate la un an de la nuntă

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și au împreună și o fetiță care le umple casa de bucurie zi de zi.

Acum aproximativ un an, cei doi au făcut marele pas și s-au căsătorit. 

În cadrul unui interviu acordat recent pentru OK!Magazine, artistul a făcut dezvăluiri neașteptate despre schimbările care au survenit odată cu căsătoria. Acesta a povestit că el și Gina Pistol sunt mai fericiți ca niciodată, iar relația lor își urmează cursul firesc. Smiley susține că actul de căsătorie nu i-a făcut să se schimbe cu absolut nimic.

Citește și: „Vreau să plâng” Ginei Pistol nici nu i-a trecut prin cap că i s-ar putea întâmpla așa ceva! A realizat că a făcut o mare greșeală. Încrederea a costat-o scump: „Trebuia să specific”

„A trecut deja un an? Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie, noi suntem la fel unul față de altul, de fapt cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi.  Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act, relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și în mod normal sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul”, a

spus Smiley.

Smiley și Gina Pistol

[Sursa foto: Instagram]

Calitățile pe care Smiley le iubește la soția sa

Smiley nu s-a ferit nici să o complimenteze pe soția lui. Acesta a povestit că Gina Pistol are simțul umorului și este o persoană care pur și simplu te molipsește cu bucuria ei, lucruri care l-au făcut pe artist să o iubească atât de mult.

Citeste si: Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată de faptul că Robi îi conturează imaginea femeii refuzate: „Tot spune că el nu a fost niciodată interesat.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News