luni, mai 20, 2024

Prima expoziţie temporară a Muzeului Antipa despre viaţa sălbatică din România » Interne

Share


Vernisajul expoziţiei temporare de fotografie „emoţii româneşti”, un proiect realizat de fotograful de wildlife Rareş Beşliu în parteneriat cu Muzeul Antipa, are loc joi, de la ora 18.30. Expoziţia va fi deschisă publicului larg până la 4 august.

„emoţii româneşti”, prima expoziţie temporară a Muzeului Antipa despre viaţa sălbatică din ţara noastră, cuprinde 30 de fotografii cu animale ce se găsesc şi pe teritoriul României. Imaginile fac parte din albumul „emoţii”, unde cititorii pot găsi poveştile complete ale animalelor surprinse de Rareş Beşliu, dar şi multe alte cadre cu vieţuitoare din colţuri mai îndepărtate ale lumii.

În cadrul vernisajului, Rareş Beşliu va lansa albumul fotografic „emoţii – ediţia paperback”. Este o carte cu acelaşi conţinut ca al albumului în varianta hardcover, însă la dimensiuni mai reduse. Albumul poate fi achiziţionat de la Muzeul Antipa la un preţ promoţional, iar ulterior va fi disponibil şi în librării şi pe site-ul www.raresbesliu.com.

Deşi în ultimul an Rareş Beşliu a fotografiat mai mult nordul lumii, concentrându-se pe zonele arctice, acolo unde lumea se topeşte văzând cu ochii, România a fost şi va rămâne mereu ţara unde s-a îndrăgostit de natură şi de fotografia de wildlife. Aici a trăit emoţia descoperirii vieţii sălbatice – o lume nouă pentru el, fără grai, dar captivantă şi plină de poveşti.

Citește și Muzeul Naţional de Istorie…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “infocultural.eu”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News