luni, mai 20, 2024

Mama Geta l-a vorbit, Zanni a izbucnit! Faimosul tună și fulgeră după ce mama lui Iancu Sterp l-a criticat pe internet: „Trofeul se câștigă, nu se fură”

Share



stiri romania

Survivor All Stars se apropie de final, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine este câștigătorul acestui sezon. Zanni și Iancu Sterp sunt favoriți pentru marele premiu, iar susținătorii lor fac vâlvă pe internet în speranța că preferatul lor va ieși învingător. Nu mai este niciun secret faptul că mama Geta își susține necondiționat băiatul cel mic, însă comentariile ei din mediul online l-au făcut pe Zanni să răbufnească. Fostul câștigător Survivor a izbucnit atunci când a văzut că se vorbește despre el! 

S-au strâns rândurile la Survivor All Stars, iar ultima etapă a competiției din Dominicană este pe cale să aibă loc. Daniel Pavel va anunța numele marelui câștigător, dintre Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, așa cum vă dezvăluiam în urmă cu ceva vreme. (DETALII AICI) Chiar dacă filmările s-au încheiat, iar concurenții s-au întors pe meleaguri românești, edițiile rămase sunt difuzate pe micile ecrane. Între timp, în mediul online, susținătorii lui Iancu și ai lui Zanni au pornit un adevărat război.

CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ URIAȘĂ LA PRO TV! CINE CÂȘTIGĂ SURVIVOR ALL STARS ȘI MARELE PREMIU DE 100.000 DE EURO, POTRIVIT CASELOR DE PARIURI DIN ROMÂNIA

Comentariile făcute de mama Geta la adresa lui Zanni au stârnit revoltă

Nu mai este niciun secret faptul că mama Geta este alături de „războinicul ei”, indiferent de situație. Nu ratează nicio ocazie pentru a-și susține băiatul cel mic, în cursa spre marele premiu de 100.000 de euro. Acum ceva vreme, femeia era judecată de utilizatorii de pe internet, după ce a dat de înțeles că Iancu Sterp ar merita premiul Survivor, în contextul în care anul acesta are și nunta. Comentariile ei nu s-au oprit aici, căci ar fi făcut câteva referințe la adresa lui Zanni.

Chiar dacă fostul câștigător Survivor a încercat să stea departe de astfel de situații, de data asta nu s-a mai putut abține. Zanni a răbufnit la adresa lui Iancu Sterp, după ce a văzut că mama Geta vorbește despre el pe internet. Faimosul a postat unele comentarii făcute de mama fraților Sterp și a ținut să spună apoi câteva lucruri. Acestea pot fi văzute în GALERIA FOTO a articolului.

„Zanni e pe ultimul loc la comportament. Iancu este nota 10 din toate punctele de vedere. Ție-ți trebuie bani din vizualizări”, este unul dintre comentariile făcute de mama fraților Sterp.

Reacția lui Zanni nu a întârziat să apară.

„Am zis să tac că mă fac de râs. Însă încercările astea de propagandă împotriva mea, din partea lor, pentru că faptele mele…



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News