luni, mai 20, 2024

Ciolacu, întrebat dacă a devansat alegerile prezidenţiale pentru a-l împiedica pe Geoană să candideze: „Doamne fereşte”

Sharestiri romania

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se declară convins că Mircea Geoană va candida la alegerile prezidențiale, dar neagă că a devansat data scrutinului pentru a-l împiedica pe secretarul general adjunct al NATO să candideze.

Marcel Ciolacu a fost întrebat marţi seară, la Digi24, dacă a devansat data alegerilor prezidențiale în septembrie pentru ca Mircea Geoană, încă secretar general adjunct NATO, să nu poată candida.

„Doamne fereşte, nu. Eu am fost ferm convins de la început că domnul Mircea Geoană va candida. Şi va candida”, a declarat Marcel Ciolacu, adăugând că acesta poate demisiona din funcţia de la NATO pentru a  candida la preşedinţie.

„Poate să-şi dea demisia de unde este. Nu ştiu. Nu-i fac eu programul. Dar eu vă spun că domnul Geoană va candida cu certitudine, că sunt în septembrie, că sunt în decembrie, cu certitudine domnia sa va candida”, a repetat Marcel Ciolacu.

El a mai fost întrebat dacă este posibil ca alegerile prezidenţiale să aibă loc în decembrie.

„Nu, nu. Avem o decizie în coaliţie că alegerile sunt pe 15 şi pe 29 septembrie. Şi nu se modifică aceste lucruri în funcţie de rezultatele din iunie. Ar fi o ipocrizie din partea mea, ţinând cont că ocup funcţia de prim-ministru. Cu adevărat, atunci aş interveni să caut soluţii în funcţie de rezultate”, a mai spus Mircea Geoană.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News