luni, mai 20, 2024

Alin Oprea A Aflat De La DIICOT Că A Fost înșelat De Fosta Soție. Artistul A Făcut Declarații Neașteptate Despre Mariajul Eșuat: „N-a Fost Femeia Vieții Mele”

Share


Alin Oprea este membru fondator al trupei Talisman, iar în cei 28 de ani de activitate, aceasta a lansat peste 10 albume și a primit de două ori discul de platină. În 2006, plecarea lui Tavi Colen din trupa Talisman a fost urmată de o serie de acuzații care au ținut primele pagini ale ziarelor.

De asemenea, Alin Oprea a stârnit interesul presei și prin divorțul tumultuos de prima soție, împreună cu care are doi copii. În prezent, Alin Oprea se află la o nouă căsătorie. Medana este femeia care l-a învățat din nou pe cântăreț cum să iubească.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a vorbit și despre viața sa personală. Alin Oprea susține că a fost înșelat de fosta soție și a fost un șoc pentru el când a aflat. Acesta a afirmat că a aflat de la DIICOT de trădarea soției. Telefoanele sale și ale soției au fost monitorizate timp de 5 ani, deoarece bărbatul avea o firmă de organizare evenimente și intra în contact cu diferite persoane.

„În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost întrebat dacă vreau să ascult. Când am mers acolo, a căzut cerul pe mine. Mi s-a făcut rău, am mers la spital, am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit și am tăcut.

INVESTIGAȚIE. Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează

Recomandări

INVESTIGAȚIE. Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează

Apoi, când mi-am suspectat soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat și i-am spus că știu totul despre infidelitățile ei anterioare”, spunea acesta în urmă cu ceva timp.

Alin Oprea la 40 de intrebari cu Denise Rifai (3)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Motivul pentru care Alin Oprea a ascuns infidelitățile fostei soții

Alin Oprea susține că a ascuns infidelitatea fostei sale soții timp de doi ani, pentru că nu a dorit să strice majoratul fiicei sale. Mai mult, artistul a mărturisit că Larisa a recunoscut că l-a înșelat și a precizat că el nu a iubit-o niciodată în adevăratul sens al cuvântului pe femeia cu care are doi copii.

„Doi ani. Practic, eu n-am crezut când am aflat lucrul ăsta. Când am auzit convorbirile, eu n-am crezut și mi-am dat seama că mi s-a spulberat nu doar un vis, ci mi s-a spulberat familia și că eu, din momentul ăsta, după ce aflu așa ceva, cu probabilitate de 100%, n-o să mai pot merge mai departe.

Dar am ales să ascundem acest moment. Ea mi-a recunoscut…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News