duminică, iulie 21, 2024

„A pus piedici la modul evident”

Share


Departe de Dinamo, Ionuț Negoiță nu-i uită pe oamenii cu care a purtat diverse „războaie” în perioada în care era finanțatorul „câinilor”. Intervievat de reporterii GSP.ro, fostul patron al roș-albilor l-a „înțepat” pe Nicolae Badea, chiar cel de la care a preluat clubul, în 2013.

Anii trec, vechile conflicte dintre oamenii cu influență trecuți pe la Dinamo rămân de actualitate.

Câți bani lasă Ionuț Negoiță la cumpărături? Fostul patron de la Dinamo surprinde, după ce fratele-primar s-a lăudat că mănâncă 3 zile cu doar 46 lei: „Se vede pe noi”

INTERVIU

Câți bani lasă Ionuț Negoiță la cumpărături? Fostul patron de la Dinamo surprinde, după ce fratele-primar s-a lăudat că mănâncă 3 zile cu doar 46 lei: „Se vede pe noi”

După ce s-au contrat ani în șir la nivel declarativ, cei doi purtând inclusiv o bătălie de lungă durată în instanță, Ionuț Negoiță și Nicolae Badea se află și astăzi tot într-o relație conflictuală. Elocvente sunt ultimele „săgeți” trimise de Negoiță spre șeful de la Computerland.

Ionuț Negoiță, atac cu talpa la Nicu Badea: „Unii se dau mari dinamoviști… A pus piedici la modul evident”

„Un nou stadion ar fi cu siguranță o resetare pentru Dinamo, dar, din păcate, nu vedem că se mișcă mare lucru, ba din contră. I-am văzut pe unii care se dau mari dinamoviști, dar care pun piedică proiectului”, a declarat Ionuț Negoiță, în interviul acordat Gazetei.

Întrebat dacă i se pare că Nicolae Badea se numără printre cei care se opun construirii noului stadion din Ștefan cel Mare, așa cum suporterii dinamoviști au mai insinuat uneori, Negoiță a oferit un răspuns „cu mantă”, interpretabil.

Foștii acționari se „sfâșie” între ei: „Dinamo e fostul club al Miliției, al Securității. S-au schimbat niște lucruri, dar nu în totalitate!”

Badea și Negoiță, în alte vremuri / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

„Probabil, nu știm. Cum nu știm…?! Știm! Cu siguranță! Au fost piedici la modul evident, n-am niciun dubiu. Și nu doar în privința stadionului.

Dinamo e un club foarte greu, e fostul club al Miliției, al Securității, al tot ce însemna… S-au schimbat niște lucruri, dar nu în totalitate. Și din punct de vedere al subteranului e foarte greu la Dinamo”, a comentat Negoiță.

2013este anul în care Ionuț Negoiță a preluat pachetul de acțiuni al lui Badea și a devenit majoritar

Ionuț Negoiță: „Am făcut eforturi mari, dar s-au ocupat unii să pună piedici”

Negoiță a invocat așa-zisele piedici puse de inamicii lui Dinamo și când a fost provocat să numească cel mai mare regret al domniei sale de șapte ani în club:

„Cel mai mare regret? Faptul că nu s-a făcut stadion și nu am avut susținere din punctul ăsta de vedere. Nu eu, clubul! Cu un stadion al nostru, cu siguranță veneau mai mulți suporteri, ar fi fost și o contribuție mai consistentă în bugetul clubului, ar fi fost și entuziasmul mai mare, mai veneau și sponsori.

Acesta ar fi cel mai mare regret, faptul că stadionul nu s-a realizat. Din păcate, n-a depins doar de mine. Am făcut eforturi mari, dar s-au ocupat alții să pună piedici”, a punctat Negoiță. Cel care a mai spus în cadrul aceluiași interviu că investitorii se vor înghesui la Dinamo în momentul în care „câinii” vor beneficia de un nou stadion.

7 ania condus Ionuț Negoiță Dinamo ca patron, în intervalul 2013 – 2020 echipa câștigând Cupa Ligii în 2017

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid – FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Ionuț Negoiță caracterizează Dinamo la un an de la venirea Red&White: „Nu am văzut lucruri majore, nimic notabil! E nevoie de bani!”

stiri romania

Citește și alte știri despre Dinamo:

„Cazul Horațiu Moldovan” de la Dinamo: zero minute, convocare la echipa națională, acolo unde e titular cert!

„Rana” provocată de Dinamo a lăsat urme adânci » Claudiu Niculescu, interviu-eveniment: „Am iertat, dar nu am uitat și n-o să uit niciodată! Să aflu din presă la 12 jumătate noaptea?!”Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News