duminică, februarie 25, 2024

Viitorul lui Ianis Hagi, în aer » Publicația apropiată de Rangers a prezentat crudul adevăr pentru fiul „Regelui”

Share


Articol de Emanoil Ursache – Publicat marti, 13 februarie 2024, 10:37 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 10:37

Viitorul lui Ianis Hagi (25 de ani) din vară este incert. Prestațiile neconvingătoare ale internaționalului român la Deportivo Alaves fac aproape imposibil scenariul rămânerii sale în La Liga, iar, în aceste momente, nici Rangers nu pare să fie interesată de el. Un material publicat în presa din Scoția scoate în evidență un adevăr dur pentru Ianis: fiul „Regelui” va fi împrumutat sau cedat definitiv de Rangers la capătul sezonului curent.

Ibrox Noise, o publicație apropiată de Rangers, a argumentat probabilitatea foarte crescută ca Ianis Hagi să nu fie considerat o opțiune pentru următorul sezon de către antrenorul Philippe Clement (49 de ani).

FCU Craiova, transfer din Superligă chiar înainte să se închidă mercato » Patronul a explicat pentru GSP: „I-am spus că m-ar durea inima”

MERCATO

FCU Craiova, transfer din Superligă chiar înainte să se închidă mercato » Patronul a explicat pentru GSP: „I-am spus că m-ar durea inima”

Șanse minuscule pentru Ianis Hagi de a reveni la Rangers

Publicația citată a scos în evidență că numărul lui Ianis Hagi, 7, i-a fost cedat lui Fabio Silva (21 de ani), atacant împrumutat de Rangers de la Wolves în perioada de transferuri de iarnă.

De asemenea, tehnicianul Philippe Clement și-a exprimat ferm intenția că își dorește să se bazeze pe fotbaliștii care „vin să joace 100 % cu sufletul”. Ianis Hagi a fost criticat de jurnaliștii scoțieni pentru că a declarat că La Liga este campionatul în care vrea să evolueze, deși se află la Deportivo Alves sub formă de împrumut de la Rangers.

În plus, nici prestațiile lui Ianis Hagi nu îl ajută să fie dorit înapoi pe Ibrox Park de către antrenorul lui Rangers. În cele 16 apariții ale sale în La Liga, Ianis a oferit doar o pasă de gol. Treptat, internaționalul român a devenit din titular la Deportivo Alaves un jucător care abia reușește să prindă câteva minute din postura de rezervă.

În ultimele două meciuri din campionatul Spaniei, mijlocașul ofensiv a intrat pe teren doar spre finalul partidelor, iar în precedentele 4 jocuri a fost uitat pe banca de rezerve de către antrenorul Luis Garcia.

Singurele goluri marcate de către Ianis Hagi pentru Deportivo Alaves au fost în Cupa Regelui, într-un succes al echipei sale în fața modestei Deportivo Murcia, formație din al șaselea eșalon al fotbalului spaniol.

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City – Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Cum au apărut Gică și Marilena Hagi la cununia lui Ianis: „Ei comandă acum!” + Când va avea loc nunta

stiri romania

Citește și: 

Edward Iordănescu, reacție „tăioasă” cu privire la noua regulă din fotbal: „O inepție! Unii se plictisesc în birouri”

REACȚIE

Edward Iordănescu, reacție „tăioasă” cu privire la noua regulă din fotbal: „O inepție! Unii se plictisesc în birouri”


Dinamoviștii au dat nas în nas cu ultrașii la miezul nopții » Scenele surprinse în benzinărie, pe Autostrada Soarelui

FARUL – DINAMO 0-2

Dinamoviștii au dat nas în nas cu ultrașii la miezul nopții » Scenele surprinse în benzinărie, pe Autostrada SoareluiCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News