duminică, februarie 25, 2024

Un tânăr a preferat să stea 150 de zile la închisoare decât să plătească o amendă de 3.000 de lei

Sharestiri romania

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decis să își ispășească pedeapsa în închisoare în loc să achite o amendă penală de 3.000 de lei după ce a fost acuzat de cumpărare și deținere de droguri de risc în scop personal.

Un tânăr a preferat să stea 150 de zile la închisoare decât să plătească o amendă de 3.000 de lei

Dosarul său a început acum aproape patru ani, iar în 2020 a fost găsit vinovat și condamnat la plata amenzii penale.

Refuzând să se prezinte la termenele de judecată și ignorând citațiile instanței, tânărul a fost condamnat pe 9 februarie de Tribunalul Galați la 150 de zile de închisoare.

Tânărul încă nu este în detenție. Deși nu suferă de vreo boală care să îl facă inapt pentru muncă, el nu este angajat cu forme legale.

Citește și: Ce alimente nu trebuie să mănânci dacă te urci la volan? Poți ieși pozitiv la Drug Test

Citește și: Un tânăr a murit în fața polițiștilor. Gestul disperat care i-a cauzat decesul

„A fi apt de muncă, dar a nu obține venituri, nu este o cauză de exonerare de la plata amenzii penale, nerealizarea de venituri legale și identificabile de către condamnat reprezentând strict opțiunea sa”, menționează instanța, potrivit B1TV.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News