duminică, februarie 25, 2024

Milionarul Virgil Chirică s-a sinucis

Share


Virgil Chirică, unul dintre asociații lui Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar în zona de nord a Capitalei, și-a pus capăt zilelor în vila sa din Voluntari. Afaceristul era, totodată, și directorul diviziei de asigurări a Porsche Finance Group.

Potrivit GÂNDUL.RO, un bărbat a sunat pe 4 februarie, la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că l-a găsit fără suflare pe amicul său, Virgil Chirică, într-o vilă din Voluntari.

Surse apropiate anchetei susțin că echipa care a făcut cercetarea la fața locului a constatat că se află în fața unei premiere în istoria judiciară românească. Din câte se pare, afaceristul își programase moartea din timp și pusese la punct fiecare detaliu. Acesta dorea să treacă în lumea celor drepți intoxicat cu fum, motiv pentru care ar fi cumpărat nu mai puțin de trei grătare și mai mulți saci de cărbuni.

(VEZI AICI: TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ-UL DIN ROMÂNIA! SOȚIA UNUI MILIONAR S-A SINUCIS ASTĂZI)

Și-a premedidat moartea

Duminică, 4 februarie, Virgil Chirică a luat în casă cărbunii, unul dintre grătare și substanțe inflamabile pentru aprins focul, după care le-a cărat în baia de la etajul 1.
Acolo, a astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, în așa fel încât niciun fir de fum să nu poată ieși din încăpere.

Milionarul a fost găsit fără suflare și nu a mai putut fi salvat
Milionarul a fost găsit fără suflare și nu a mai putut fi salvat

Mesajul de adio

Asta nu este, însă, tot. Se presupune că afacerisul a înghițit mai multe pastile din flacoane diferite, iar când a simțit că încep să-și facă efectul, a scris pe o bucată de hârtie, de patru ori la rând, „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit).

Virgil Chrică s-ar fi închis în baie, unde a aprins grătarul, iar monoxidul de carbon emanat de cărbunii care ardeau l-au omorât în scurt timp.

(NU RATA: PRIMUL MILIONAR AL ŢIGANILOR S-A SINUCIS, DUPĂ CE A PIERDUT AVEREA LA CAZINO! BULIBAŞA MARIUS POCĂITU’ AJUNSESE FALIT)

Virgil Chirică a mai avut o tentativă de suicid

Conform unor surse judiciare, în urma cercetării la fața locului, în dormitorul de la etajul al doilea al vilei cu trei etaje s-au găsit alți doi saci cu cărbuni, rămași nedesfăcuți.
Ulterior, s-ar fi stabilit că bărbatul ar fi avut și în urmă cu patru ani o tentativă de a-și pune capăt…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News