duminică, februarie 25, 2024

Gigi Becali a chemat de urgență doi fotbaliști la Palat și le-a făcut oferte

Share


FCSB a obținut o victorie cu scorul de 1-0 împotriva echipei Sepsi, duminică seara, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a 25-a a SuperLigii. Unicul gol al partidei a fost înscris de Alexandru Băluță (30 de ani), iar echipa a atins un parcurs de șapte etape consecutive fără înfrângere, având înregistrate cinci victorii și două egaluri.

Gigi Becali (65 de ani) a decis să-i recompenseze pe Mihai Lixandru (22 de ani) și pe Adrian Șut (24 de ani) pentru evoluțiile din acest sezon.

Gigi Becali a chemat de urgență doi fotbaliști la Palat

Patronul FCSB-ului i-a convocat pe cei doi mijlocași la palat și le-a majorat salariile. Mihai Lixandru a primit o dublare a salariului, ajungând la suma de 12.000 de euro lunar. Adrian Șut, în schimb, a beneficiat de o creștere salarială de 3 mii de euro, avansând de la 12.000 la 15.000 de euro pe lună.

„Lui Șut i-am făcut 15.000, și lui Lixandru i-am făcut 12.000. Le-am mărit cu câteva mii, eu i-am chemat să le măresc salariile, trebuie să fie dreptate. Șut e jucător principal, alții au 25-30.000, să aibă și el săracul măcar 15.000! Așa e frumos, să fie dreptate, să respectăm”, a declarat Gigi Becali la palat

Vlad Chiricheș conduce ierarhia salariilor la FCSB cu un contract de 35.000 de euro lunar, însă în perioadele în care nu poate juca din cauza problemelor medicale, el primește doar 5.000 de euro.

Al doilea cel mai mare salariu este al lui Florinel Coman. Acesta are un salariu de 30.000 de euro pe lună. Podiumul este completat de Darius Olaru și de Alexandru Băluță, ambii cu salarii de 20.000 de euro pe lună.

Gigi Becali a dezvăluit tactica folosită în meciul cu Sepsi

După victoria împotriva echipei Sepsi, Gigi Becali a detaliat tactica folosită în meci. Patronul FCSB a recunoscut că echipa sa s-a confruntat cu dificultăți pentru a obține victoria, însă este ferm convins că roș-albaștrii nu puteau permite un nou pas greșit în cursa pentru titlu.

„Ăsta a fost meciul de care ne temeam. OSK este echipă grea, s-a văzut, dar am avut și patru jucători răciți, Coman nici nu s-a prea antrenat, ia și antibiotic.

Șut nu era. A fost puțină teamă. Dar chiar și așa puteam face 2-0 dacă nu rata Miculescu și se închidea.

În repriza a doua, ne-am retras, dar altfel, nu cum o făceam anul trecut. Adică fără ocazii ei, fără șut pe poartă.

Nu a fost nici emoție, ei au avut posesie, dar la centru. Nu au avut ocazii. Plus că noi am avut reacție, puteam marca golul doi și se închidea”, a declarat Gigi Becali

 

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News