duminică, februarie 25, 2024

Gică Hagi, discurs dur adresat elevilor săi după înfrângerea cu Dinamo: „Un singur jucător a făcut un meci foarte bun când echipa lui a jucat foarte prost!”

Sharestiri romania

Farul Constanța a fost îngenuncheată de Dinamo București, pe propriul teren, scor final 0-2, în etapa cu numărul 25 din Superliga României.

Dinamo București a bifat victoria cu numărul cinci în actualul sezon chiar pe terenul campioanei en-titre a României, Farul Constanța.

Darko Velkovski a deschis scorul în prima repriză a partidei în urma unei faze fixe, iar Dennis Politic a stabilit scorul final al partidei în minutul 48, scor 0-2.

Gheorghe Hagi, dezamăgit de elevii săi: „Noi nu am jucat nici colectiv bine”

Gică Hagi a vorbit la finalul partidei, fiind vizibil dezamăgit de evoluția fotbaliștilor săi.

„Din păcate s-a văzut că nu avem mentalitate, că suntem departe până să avem o mentalitate cum îmi doresc. Sunt multe de zis, sunt la cald. Am încercat să le zic toată săptămâna să fie serioși, cu picioarele pe pământ, pentru că Dinamo nu a pierdut cu niciuna ușor, a jucat cu orice echipă de la egal la egal.

Jucătorii fac diferența, noi nu am jucat nici colectiv bine, unii cam greu, sunt și individual multe, voi evalua, ne vom gândi unde mergem, ce trebuie să facem. O să văd cu siguranță ce trebuie făcut, pentru că nu putem merge în direcția asta.

Să luăm prima repriză, o singură fază, gol. Fază ușoară, le-am atras atenția, le-a zis că-s periculoși la fazele fixe, le-am zis, au avut o fază și au dat gol…

ce să vorbim după aceea de noi. Ce a fost prima repriză? Nimic. Nu am înțeles. Decarii care erau dreapta stânga și să facă lucruri, nimic. Mijlocașii, atacanții, nimic. Trebuie să fie în viteză totul, ritmul jocului să fie altul. Lenți, previzibili, fără claritate, antrenorii știu toată săptămâna ce am făcut. Nu am reușit să îi aduc să fie acolo pentru că știam că o să fie un meci foarte greu.

Trebuie să fiu realist, nu pot crede eu că noi avem spirit mai bun ca Dinamo.
Nu putem, istoria așa arată. Orice club poate trece printr-o situație dificilă, fac parte din viață. Fundamental e să ai conectare 100%, atitudine, determinare, trebuie să ai viteză în tot ce faci. Nu doar corpul, ci și mintea, prima e mintea. Dacă nu ești acolo, nu ai cum să surprinzi, nu ai cum să faci.

O seară grea, dar mergem înainte, mai avem meciuri și trebuie să dovedim. Vom vedea. Meciurile le câștigă întotdeauna o echipă, trebuie să fie cu toții într-o direcție, să facă lucrurile împreună cu toții. Când nu joci…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News