duminică, februarie 25, 2024

Cine este Oana Ciocan, presupusa iubită a lui Jador. Ce diferență de vârstă este între cei doi

Share


Oana Ciocan, presupusa iubită a artistului Jador, are 26 de ani. Se bucură de mult succes în mediul online, fiind creator digital. Oana ar fi și motivul pentru care Jador ar fi părăsit competiția. El a vrut să își vadă iubita și a fugit din tabără, fapt pentru care a fost descalificat.

Oana Ciocan, una dintre fostele concurente de la Survivor Foto: arhivă Click!

Oana Ciocan, una dintre fostele concurente de la Survivor Foto: arhivă Click!

Ce vârstă are Oana Ciocan 

Oana Ciocan are 26 de ani, împliniți în septembrie 2023, ceea ce înseamnă că este cu doi ani mai mică decât artistul Jador. În 2022, aceasta intrase în competiția de la Pro TV, după ce echipa albastră pierduseră două concurente. Oana alegea pe atunci competiția de la Survivor, deoarece îi placea să lupte și să câștige, fiind o iubitoare de adrenalină și o fire nerăbdătoare.

Oana Ciocan, posibilă poveste de dragoste cu Jador 

În urmă cu ceva timp, tatăl lui Jador ar fi dezvăluit că fiul său este într-o relație. „Și-a găsit o fată, exact ce trebuie pentru el. Este o fată cuminte, este manager la un spital din București. Ne-a făcut cunoștință cu ea și nouă ne place. Nu știu unde s-au cunoscut mai exact, dar oricum nu în club”, spunea Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador.

Recent, în spațiul public au apărut zvonuri precum că Oana Ciocan ar fi iubita lui Jador. Pe pagina lor de Instagram, Viperele Vesele au dezvăluit că artistul a fost descalificat de la ”Survivor All Stars”, asta după ce ar fi fugit din tabăra Faimoșilor. Potrivit sursei citate, cântărețului i s-a promis că Oana va fi adusă în Republica Dominicană, însă acest lucru nu s-ar fi întâmplat.

Unde s-ar fi întâlnit Jador cu Oana Ciocan

La vizita medicală pentru Survivor, Jador ar fi întâlnit-o pe Oana Ciocan. Artistul ar fi atât de îndrăgostit, încât acesta era dispus să-și expună viața personală. Totuși, deși ar fi primit promisiuni, iubita căreia i-ar fi propus și să se mute la el acasă, nu i-a fost adusă în junglă. Prin urmare, cântărețul a renunțat la tot în numele iubirii pe care i-o poartă Oanei.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News