duminică, februarie 25, 2024

Ornela Pasare, accident nefericit la filmările pentru noul videoclip cu Alex Cery! Ce a pățit cântareața

Share


Ornela Pasare s-a accidentat la filmările pentru noua sa piesă „Codrule”, un featuring cu artistul Alex Cery. Ce a putut să pățească frumoasa solistă de muzică populară?

Ornela Pasăre (39 de ani), frumoasa solistă de muzică populară, a schimbat macazul și a lansat, de curând, piesa pop „Codrule”, un featuring cu artistul Alex Cery. 

Artista a avut parte de adevărate peripeții la filmările pentru videoclipul piesei, care s-au desfășurat la munte, într-o pădure, pe zăpadă. 

Ornela Pasăre a alunecat pe zăpadă la filmări! „Era să îmi rup mâna”

Ornela s-a accidentat în timpul filmarilor. Blonda a alunecat pe gheață și a căzut pe mâna strângă. Vedeta s-a ales doar cu o entorsă, însă a fost pe punctul de a-și fractura brațul. 

Piesa „Codrule” este produsă de Robert Andrei Niculae (ANY1), singurul român care a produs o piesă pentru celebrul Snoop Dogg, dar și altor artiști din afară.

„Sunt extrem de încântată și de fericită să abordez din nou un alt stil muzical, alături de artistul și colegul meu Alex Cery. 

A fost o super provocare, chiar îmi era dor să cânt din nou și un alt gen muzical. De ce zic din nou un alt gen muzical? Pentru că eu, în trecut, am mai cântat și alte genuri muzicale alături de marele artist Costi Ioniță. 

Chiar dacă îmi place enorm de mult muzica populară și mă bucur de succesul pe care îl am, mă regăsesc și în alte stiluri muzicale, mai ales că melodia <<Codrule>> Alex Cery feat. Ornela Pasare, de pe albumul Yin&Yang, compusă de marele producător Niculae Robert Andrei (Andy), a strâns foarte multe vizualizări într-o săptămână și are un succes imens. Mulțumim publicului pentru tot!

Videoclipul melodiei este unul foarte frumos…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News