duminică, februarie 25, 2024

Kansas City Chiefs a scris istorie! Patrick Mahomes, pe urmele lui Tom Brady! Din 2005 nu a mai fost reușită asemenea performanță

Sharestiri romania

  • Superliga: UTA Arad – Botoșani, luni, 17:00, DGS 1

  • Superliga: Farul – Dinamo, luni, 20:00, DGS 1

O partidă cu mai multe răsturnări de situație a fost decisă după prelungiri, lucru care s-a întâmplat doar pentru a doua oară în istorie.

Nu se mai întâmplase din anul 2005 ca o echipă să-și apere titlul

Galerie Foto

Înainte de marea finală, Kansas City Chiefs cucerise trei astfel de trofee: 1969, 2020 și 2023. Penultimul succes a venit chiar împotriva rivalilor pe care i-au învins și la Las Vegas.

Astăzi, Kansas City Chiefs au câștigat din nou în fața celor de la San Francisco 49ers și au reușit să-și apere titlul cucerit anul trecut. O asemenea performanță nu a mai fost reușită din anul 2005, atunci când cei de la New England Patriots, cu Tom Brady în fruntea echipei izbuteau să cucerească trofeul Vince Lombardi în ani consecutivi.

După patru finale în ultimii cinci ani și trei dintre ele câștigate, la Kansas City Chiefs se poate vorbi de crearea unei adevărate dinastii. MVP-ul Patrick Mahomes a fost ”vinovat” pentru trei dintre cele 4 trofee Super Bowl cucerite de Chiefs: 2020, 2023 și 2024.

Tom Brady a câștigat de 7 ori Super Bowl: 2002, 2004, 2005, 2015, 2017, 2019 și 2021.

VIDEO cu rezumatul meciului 

VIDEO cu bucuria de după meci

Usher a făcut show la pauza Super Bowl 2024

Galerie Foto

Usher, artistul cu 8 premii Grammy primite de-a lungul unei cariere muzicale de 30 de ani, a trăit momentul mult așteptat la Las Vegas.

La scorul de 10-3 pentru San Francisco 49ers, Usher, unul dintre cei mai influenți cântăreți din USA a urcat pe scenă pentru half-time show, spectacolul tradițional din pauza Super Bowl.

Acesta a fost acompaniat, printre alții, de faimoasa Alicia Keys. La fel ca și ceilalți artiști care au făcut spectacol de-a lungul timpului scena Super Bowl, Usher nu a fost plătit pentru prestația sa. NFL suportă doar costurile organizării unui show de excepție, cheltuieli care se ridică la peste 10 milioane de dolari, pentru cele 13 minute ale unei performanțe memorabile.

Etichete: fotbal american , super bowl , san francisco 49ers , tom brady , patrick mahomes , kansas city chiefs


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News