duminică, februarie 25, 2024

„Eu am văzut ce se întâmpla în afara casei” Cum a reușit soția lui Adrian Minune să treacă peste infidelitate? Karmen dezvăluie câte a fost nevoită să îndure Cati Simionescu, de dragul familiei: „Are o putere dată de la Dumnezeu, altfel nu-mi explic”

Sharestiri romania

Karmen a spus tot adevărul despre relația dintre părinții ei. Cum a reușit Cati Simionescu să treacă peste infidelitățile lui Adrian Minune?

Karmen are o relație specială cu părinții ei, Adrian Minune și Cati Simionescu. Artistul și soția lui sunt împreună de peste 3 decenii, iar fiica lor a dezvăluit cum a arătat relația lor, de-a lungul anilor. Mai mult, fiica cea mare a cântărețului de manele a discutat și despre momentele în care tatăl său i-a fost infidel mamei ei.

Karmen este impresionată de legătura strânsă care există între părinții ei. Vedeta a mărturisit că, dacă mama ei s-ar stinge, cu siguranță Adrian Minune nu ar rezista prea mult timp fără ea, și asta tocmai pentru că sunt dependenți unul de celălalt. 

Artista consideră că mama ei, Cati Simionescu, este femeia vieții lui Adrian Minune, pe care acesta o iubește din tot sufletul și fără de care nu ar putea să trăiască, după cele trei decenii în care a avut-o alături de el, la bine și la greu.

„Mihai Ghiță: De ce spuneați voi în familie că dacă mama se duce, se duce și tata? Aș vrea să înțeleg ce fel de relație e între ei doi.

E tata atât de dependent de mama Cati? N-ar putea fără ea?
Karmen: Nu, n-ar putea. După 30 de ani lângă un om… Mama nu l-a luat pe tata “Adrian Minune”, ei doi au plecat de la țară, doi copii care și-au luat un apartament în chirie plin de gândaci, care mâncau cu o singură lingură. Ei au avut genul ăla de viață, pentru ei a fost totul sau nimic. Ok, plecăm împreună la drumul ăsta, ‘Nevastă, am nevoie de tine’, ‘Bărbate, am nevoie de tine’, suntem noi doi împotriva lumii.

Și așa a fost o viață întreagă, până în ziua de astăzi. Pentru că așa cum viața începe, așa se și termină. În momentul de față au rămas ei doi, au plecat împreună și trăiesc împreună în momentul de față în căsuța lor de la Ștefănești, pentru că Adi (n. red fratele ei) s-a căsătorit, Adriana (n. red sora ei) s-a căsătorit, eu m-am căsătorit, ba chiar am și un copil. Și Adriana are un copil. După o viață întreagă de iubire, devotament, fidelitate, indiferent că tata a mai făcut ce a făcut, mama a rămas femeia vieții lui.
Și va fi până în momentul în care tata nu va mai fi”
, a povestit Karmen, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Citește și: Karmen Simionescu a imortalizat toate pregătirile…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News