duminică, februarie 25, 2024

Darko Velkovski, gol de senzație în Farul

Share


Dinamo București l-a transferat pe Darko Velkovski în speranța că nord-macedoneanul îi va ajuta pe „câini” să se salveze de la retrogradare.

Fostul fundaș de la Al-Ettifaq a marcat pe terenul campioanei Farul și a bifat prima sa reușită în tricoul formației din Ștefan cel Mare.

Darko Velkovski, gol de senzație în Farul – Dinamo. Cum a reușit fundașul nord-macedonean să bifeze prima sa reușită în tricoul „câinilor”

Dinamo București, echipa lui Zeljko Kopic, a început cum nu se putea mai bine meciul cu Farul din etapa 25.

Formația din Ștefan cel Mare a deschis repede scorul și i-a redus la tăcere pe fanii echipei campioane. Darko Velkovski, fundașul nord-macedonean al „câinilor”, a fost cel care a înscris golul de 1-0. Reușita sa a venit în urma unei lovituri de cap de senzație.

Vezi aici golul.

Cum arată echipele de start

FARUL: Buzbuchi – Boli, Larie, M. Popescu, Dussaut – Grameni, Nedelcu, Kiki – Deaconu, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Mușat, Răfăilă, Sîrbu, Gustavo, Dănuleasă, Grosu, Quieros, N. Popescu, Ganea, Vînă, Cojocaru, Andronache
Absenți: T. Băluță (accidentat), L. Munteanu (suspendat)
Antrenor: Gheorghe Hagi

DINAMO: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Politic
Rezerve: Railean, Began, Gregorio, Iglesias, D. Irimia, Neagu, Bani, Grigore, A. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Costin
Absenți: Ilic (suspendat), Selmani (indisponibil)
Antrenor: Zeljko Kopic

Stadion: Academia „Gheorghe Hagi” (Ovidiu)
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti) / A1: Vasile Marinescu (Bucureşti), A2: Romică Bîrdeş (Piteşti)
Arbitru VAR: Viorel Flueran (Craiova). Asistent VAR: Cristina Trandafir (Bucureşti)

Farul e o echipă cu multă calitate, care a avut rezultate cu bune cu Hagi pe bancă. Va fi un meci greu, dar totul ține de noi. Trebuie să jucăm foarte bine, din punct de vedere tactic.

Nu suntem în situația de a juca la egal. Vrem ca jucătorii să meargă pentru cele 3 puncte. Și vedem la final ce se întâmplă. E greu să vorbești de ADN-ul lui Dinamo când ești la retrogradare.

Cred că trebuie să fie în ADN dorința de a merge și a câștiga fiecare meci. Acum echipa nu e în cea mai bună poziție, dar sper ca în viitor să aibă această atitudine”, spunea Zeljko Kopic despre Farul Constanța la conferința de presă.

Se descrie ca fiind un băiat vesel, pasionat de fotbal și este cel mai tânăr membru din echipa ProSport. Răzvan studiază la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și a absolvit Liceul Teoretic Victoria din București. citește mai mult

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News