duminică, februarie 25, 2024

Darius Olaru e primul fotbalist care critică decizia lui Gigi Becali de a-l vinde pe Andrea Compagno!

Share


FCSB a reuşit să se impună în etapa 25 din Superliga României, pe teren propriu, scor 1-0, în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, dar trupa lui Elias Charalambous a avut parte de un meci greu, iar jucătorii i-au simţit lipsa lui Andrea Compagno, cedat de Gigi Becali.

La finalul meciului, Darius Olaru a vorbit despre cât de important era ca FCSB să aibă un atacant precum Compagno în repriza secundă, când echipa suferea şi era dominată de FCSB. Astfel, acesta este primul jucător de la FCSB care a vorbit deschis despre plecarea atacantului italian și nu s-a ferit să aibă o părere diferită față de cea a patronului.

Darius Olaru e primul fotbalist care are curaj să critice public decizia lui Gigi Becali de a-l vinde pe Andrea Compagno!

La finalul meciului dintre FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe, pe care liderul din Superliga României a reuşit să-l câştige, Darius Olaru a vorbit despre cât de important era un jucător precum Andrea Compagno pentru echipă.

Astfel, liderul din vestiarul celor de la FCSB consideră că Andrea Compagno ar fi putut să ajute echipa foarte mult, mai ales într-un meci în care foarte mulţi colegi s-au confruntat cu probleme de sănătate. Totodată, Darius Olaru a menţionat că, dacă FCSB reuşeşte să cucerească titlul de campioană, o medalie îi va fi oferită şi atacantului italian.

„Compagno era un coleg foarte bun, un profesionist. Cred că au fost momente în care ar fi putut să ne ajute mai mult. În tipul acesta de meciuri, aveam nevoie de un atacant care să ţină de minge. Era bătăios, alerga foarte mult, dar încercăm să ne facem treaba fără el şi să-i ţinem şi lui o medalie de campion”, a declarat Darius Olaru, după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

FCSB, victorie la limită cu Sepsi

Chiar dacă s-a confruntat cu probleme de lot, mulţi dintre jucători fiind afectaţi de gripă, Elias Charalambous a reuşit să-şi conducă echipa spre o nouă victorie. FCSB s-a impus, scor 1-0, în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, singurul gol al partidei fiind marcat de Alexandru Băluţă, în prima repriză.

Imediat după pauză, Sepsi a preluat frâiele jocului şi a încercat să egaleze pe Arena Naţională. Cu toate acestea, FCSB a stat foarte bine în teren, iar poarta apărată de Târnovanu a fost pusă în pericol de puține multe ori.

În urma acestei victorii, FCSB reuşeşte să se distanţeze de Rapid Bucureşti, ocupanta locului 2 în clasamentul Superligii, la nouă puncte. Astfel, roş-albaştrii au acumulat 54 de puncte în 25 de etape disputate.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News