duminică, februarie 25, 2024

“Cel mai corupt președinte din istoria țării noastre!” Donald Trump, mesaj tranșant pentru Taylor Swift

Sharestiri romania

  • Superliga: UTA Arad – Botoșani, luni, 17:00, DGS 1

  • Superliga: Farul – Dinamo, luni, 20:00, DGS 1

Donald Trump către Taylor Swift: “Nu-l susține pe Joe Biden, cel mai rău şi mai corupt preşedinte din istoria ţării noastre!”

Galerie Foto

Super Bowl-ul este cel mai important eveniment sportiv din America de Nord şi a atras numeroase vedete în tribunele Allegiant Stadium, din Las Vegas (65.000 de locuri), în frunte cu cântăreţele Beyonce şi Taylor Swift, ultima fiind partenera unuia dintre jucătorii lui Kansas City Chiefs, Travis Kelce, pe care l-a felicitat călduros pe gazon la finalul meciului.

Cu câteva ore înainte de lovitura de începere a Super Bowl 2024, Donald Trump a avut un mesaj pentru Taylor Swift: “Nu-l susţine pe Joe Biden!”, informează news.ro.

Fostul președinte al SUA şi-a revendicat meritul pentru succesul financiar al celebrie artiste și a numit o eventuală susţinere a lui Biden “neloială faţă de omul care i-a adus atât de mulţi bani”.

“Am semnat şi am fost responsabil pentru Legea de modernizare a muzicii, dată pentru Taylor Swift şi pentru toţi ceilalţi artişti muzicali. Joe Biden nu a făcut nimic pentru Taylor şi nu va face niciodată”, a scris Donald Trump pe reţeaua sa Truth Social, făcând referire la legislaţia pe care a semnat-o în 2018, menită să modernizeze legile privind drepturile de autor.

“Nu are cum să îl susţină pe Coruptul Joe Biden, cel mai rău şi mai corupt preşedinte din istoria ţării noastre, şi să fie neloială omului care i-a adus atât de mulţi bani. În afară de asta, îmi place de prietenul ei, Travis, chiar dacă este liberal şi probabil că nu mă suportă!”, a mai scris Trump.

Taylor Swift l-a susţinut pe Joe Biden în detrimentul lui Donald Trump în 2020, dar nu a dat niciun indiciu că va interveni din nou în campanie.

Galerie Foto

Gluma de două milioane de like-uri făcută de Ryan Reynolds despre soția sa, în timpul Super Bowl

Galerie Foto

Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl 2024, după victoria 25-22 cu San Francisco 49ers, meci văzut din tribune de foarte multe staruri.

Printre ele, actrița Blake Lively și cântăreața Taylor Swift, care au atras toate privirile în lojă, unde au făcut un adevărat show când au văzut că sunt filmate, după cum se poate vedea în galeria foto de mai sus.

Blake Lively nu a fost însoțită la eveniment de Ryan Reynolds, soțul său, și el actor celebru.

Chiar în timpul evenimentului, Ryan Reynolds și-a promovat pe Instagram filmul în care urmează să apară și a strecurat o glumă despre soția sa.

A văzut cineva trailer-ul de la Deadpool? De asemenea, a văzut-o cineva pe soția mea”, a scris Ryan Reynolds, pe Instagram.

Postarea s-a bucurat de un succes imens și a acumulat aproape două milioane de aprecieri în doar șase ore.

Etichete: nfl , donald trump , kansas city chiefs , taylor swift , super bowl 2024 , san francisco 46ers


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News