duminică, februarie 25, 2024

Adevărul Despre Divorțul Dintre Actorul Adrian Titieni și Adriana, A Doua Soție. A Fost Sau Nu Alexandru Papadopol Motivul Despărțirii

Share


S-a spus atunci în presă că cei doi actori ar fi format un cuplu de aproape un an. Actorul Adrian Titieni a dezvăluit însă că el a fost cel care a băgat divorț, încă din 2017. Invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV, Adrian Titieni a făcut noi dezvăluiri în ce privește divorțul de cea de-a doua sa soție, Adriana Irimescu.

„Cu Adriana, a doua soție, am fost incompatibili, cred că și din cauza diferenței de vârstă dintre noi, de 13 ani. Eu aveam 36 de ani atunci când m-am căsătorit a doua oară, ea avea 23 de ani. Au fost și ani frumoși.

adriana-titieni-varstaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani de rutină zilnică. Am fost doi părinți, cu doi copii, a fost o fracturare în relație. Da, este adevărat, traversezi momente de depresie, dar trebuie să facem față provocărilor.

Până la urmă, trebuie să respecți decizia omului. E irelevant cine a cerut divorțul, dar, până la urmă, în numele adevărului, eu nu ea….

Amenințarea lui Trump cu abandonarea aliaților NATO face valuri în Europa, dar e primită cu înțelegere în Partidul Republican. Ce înseamnă asta

Recomandări

Amenințarea lui Trump cu abandonarea aliaților NATO face valuri în Europa, dar e primită cu înțelegere în Partidul Republican. Ce înseamnă asta

În momentul acela, faci ceea ce simți. Nici nu știu cum s-a răsfrânt asupra copiilor, care erau oarecum maturi atunci. Cert e că momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta.

Copiii au rămas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Ne-am descurcat! Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima”, a povestit actorul, la Metropola TV, potrivit Click.

Adrian Titieni a vorbit și despre prima sa soție, care a luat decizia să se mute în Germania, unde a început o nouă viață.

„(…) Prima soție a fost geolog și a plecat după 1990 să-și dea doctoratul în Germania. Nu am vrut să plec, am văzut Germania și nu era ce am visat. În aceea perioadă, credeam cu toții că o să întoarcem lumea pe dos. Ea a vrut să rămân și eu în Germania, eu am decis să mă întorc în țară”, a spus actorul.

După două căsnicii, actorul dorește să-și petreacă ultimii ani din viață singur

„Iubirea vieții mele poate apare acum la 60 de ani, cine poate ști ce se va mai întâmpla?! Nu cred că există o singură iubire în viață. Dar, se întâmplă să întâlnești persoana care zici că e aleasa.

Mi s-a întâmplat cu mai multe persoane. Cred totuși că am trăit o imposibilă iubire, ceva…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News