duminică, februarie 25, 2024

Rafila vrea să candideze la alegerile europarlamentare: Am suficient de multă experienţă şi un pic de interrelaţionare internaţională

Sharestiri romania

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat, la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, că dorește să candideze la alegerile europarlamentare pe listele PSD, candidatura sa fiind aprobată deja de PSD Sector 2.

“Mi-am depus opţiunea pentru candidatură la organizaţia PSD Sector 2 pentru alegerile europarlamentare. Colegii au aprobat în unanimitate această candidatură şi mă bucur, le mulţumesc. Sigur, este un prim pas, urmează ca organizaţia PSD Bucureşti şi conducerea partidului să definitiveze o listă”, a declarat Rafila.

„Am suficient de multă experienţă şi un pic de interrelaţionare internaţională pentru că am avut ocazia să lucrez în diverse zone încât să pot ajuta România din Parlamentul European”, a adăugat ministrul.

Editor : A.P.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News