duminică, februarie 25, 2024

Luis Phelipe, dat afară după doar câteva meciuri jucate la FCSB, dacă randamentul rămâne scăzut!

Share


Luis Phelipe a fost cel mai criticat jucător de la FCSB după remiza cu Farul, 1-1, iar fostul dinamovist Florentin Petre anunță vremuri grele pentru brazilian.

Luis Phelipe a fost înlocuit pentru al doilea meci consecutiv la pauză. Transferat de la Poli Iași pentru 200.000 de euro, brazilianul nu a reușit să îi ia ochii lui Gigi Becali, care i-a transmis un ultimatum. Cu toate acestea, dezamăgirea față de atacantul în vârstă de 22 de ani nu este resimțită doar de patronul echipei de pe primul loc.

Florentin Petre anunță scenariul care îl poate distruge pe brazilian: „Ce, îl așteaptă nea Gigi 6 luni?”

Brazilianul a marcat trei goluri și a oferit trei pase decisive în actuala ediție de Superligă, toate aceste performanțe având loc în timpul perioadei petrecute la Poli Iași. Brazilianul nu a reușit încă să-și demonstreze eficiența la FCSB, chiar dacă în pauza de iarnă a captat atenția într-un meci amical cu Sturm Graz.

„Sunt jucători și jucători. Jucători care se adaptează foarte repede la un club cu pretenții foarte mari unde jucătorul trebuie să aibă o continuitate maximă. Nu poți să ai oscilații de formă când joci la FCSB sau la Dinamo.

(n.r. – abia a venit) Lăsați, că și eu am plecat din România și când am ajuns acolo m-am adaptat. Nu ai timp. La FCSB nu este timp de adaptare 6 luni. Păi ce îl așteaptă nea Gigi 6 luni? Nu l-a așteptat pe Rotariu pe care îl știa foarte bine și știa ce calitate are. Nu te așteaptă. Acolo omul investește, îți dă niște bani, trebuie să ai randament din prima. Psihologic, la echipele mari, lucrurile stau altfel. Nu trebuie să ai oscilații de formă”, a declarat Florentin Petre conform Fanatik.

Luis Phelipe a sosit în România la finalul anului 2023, alăturându-se echipei Poli Iași în calitate de jucător liber de contract. În prezent, conform informațiilor de pe transfermarkt.com, valoarea fotbalistului sud-american este estimată la 500.000 de euro.

Florentin Petre: „Am încredere că va reuși”

Florentin Petre și-a exprimăt încrederea în Luis Phelipe, remarcând necesitatea de a-i acorda timp pentru adaptare, în ciuda presiunii timpului.

„Eu am încredere că va reuși. Sunt jucători pe care trebuie să îi aștepți să se adapteze, dar nu e timp. S-ar putea să nu se ridice la nivelul competiției de nivel înalt. Acolo depinde doar de el. A dat randament la o echipă mică, dar bună.

Când a ajuns acolo (n.r. – la FCSB), într-un vestiar greu, cu valori apropiate. Acolo trebuie să ai sânge în instalație ca să reziști. Deocamdată, așteptăm”, a mai adăugat Florentin Petre, pentru sursa citată anterior.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News