duminică, februarie 25, 2024

Irinel Columbeanu pregătește un mega-proiect

Share


Aflat la azilul de lux din Ghermănești, Irinel Columbeanu are planuri îndrăznețe. Mai precis, fostul afacerist de la Izvorani a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO că va folosi din plin timpul liber pe care-l are pentru a mai adăuga încă un volum la cartea despre viața sa. Acesta ar face referire strict la perioada petrecută în azil și se va numi „Apusul”. Totodată, Iri nu ne-a ascuns faptul că are mai multe pretendente. Dar a decis să nu se mai căsătorească niciodată. Motivul? Nu vrea să le supere pe fiica sa, Irina, și pe Monica Gabor, fosta soție.

Vara trecută, Irinel Columbeanu decidea să se mute la azilul de bătrâni unde și-a petrecut ultima parte a vieții și tatăl său. A renunțat la tot, inclusiv la apartamentul dintr-un complex rezidențial în care locuia cu chirie.

stiri romania
Irinel Columbeanu locuiește la azil / sursă: captură video RTV

La câteva luni distanță de când a luat această hotărâre ce i-a schimbat viața, fostul afacerist de la Izvorani are gânduri mari. El și-a propus să mai adauge încă un volum la cartea despre biografia sa. Acesta ar face referire strict la perioada petrecută în azil și se va numi „Apusul”.

„Bine fac. Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea Istoriile unui vehement. Această parte a cărții, care se va numi Apusul, se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta”, a declarat Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Vezi și IRINEL COLUMBEANU ȘI-A ADUS AMINTE DE IMAGINILE INTIME CU EL ȘI MONICA GABOR! „EI I-AM SPUS CĂ I-A PUS DUMNEZU MÂNA ÎN CAP”

Câți bani i-au adus cărțile scrise până acum

Dacă acest ultim volum va avea solicitări și se va vinde bine, i-ar putea aduce lui Iri în cont și suma necesară să-i asigure cel puțin câteva luni liniștite, fără probleme financiare, la azil. Până acum, celelalte cărți pe care le-a scris despre viața sa i-au adus 10.000 de euro. Bani pe care însă fostul soț al Monicăi Gabor i-a cheltuit deja, fie cu chiria la apartamentul din cartierul rezidențial în care a locuit, fie pentru alte necesități.

Citește și IRINA COLUMBEANU S-A ANGAJAT CHELNERIȚĂ ÎN AMERICA ȘI ÎI TRIMITE SALARIUL LUI IRINEL! „A ÎNVĂȚAT SĂ FACĂ BANI” VIDEO

„Nu aș vrea…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News