duminică, februarie 25, 2024

Florinel Coman a primit o ofertă şoc! Un club a pus 5 milioane de euro pe masă

Share


FCSB s-a impus în fața celor de la Sepsi, scor 1-0, în etapa cu numărul 25 din prima ligă a României.

Cu câteva zile înainte de meci, Florinel Coman, starul vicecampioanei, l-a înștiințat pe Gigi Becali în legătură cu oferta pe care a primit-o.

Florinel Coman a primit o ofertă şoc! Un club a pus pe masa lui Gigi Becali cele 5 milioane de euro cât e clauza de reziliere: „Poți pleca la o mare echipă din Europa”

Gigi Becali a dezvăluit că o echipă din Argentina a fost gata să-i plătească clauza lui Florinel Coman de 5 milioane de euro.

Totuși, patronul celor de la FCSB și-a sfătuit jucătorul să nu își irosească talentul pe un continent precum America de Sud și i-a sugerat lui „Mbappe de România” să aștepte o ofertă de la un club de top din Europa.

„Eu am avut pe Florinel Coman o ofertă de 5 milioane de euro. Era clauza lui. Acum 3 zile! El mi-a zis: «Băi nea Gigi, ce zici dumneata, eu aia fac!».

L-am pus să îmi spună echipa. Era o echipă din Argentina. I-am zis: «Florinele, ai familie, apartament, eșți în creștere de formă. Poți pleca la o mare echipă din Europa! De ce să pleci și să îți blestemi zilele în Argentina?» .

Mi-a zis că oricum luase decizia. El are 5 milioane de euro clauză. M-a rugat să-i pun o clauză mai mică atunci când a prelungit contractul. Lui Olaru i-am pus mai mare, 20 de milioane de euro, el mai are 3 ani de contract.

Lui Șut i-am făcut 15.000, lui Lixandru i-au făcut din 6.000 un salariu de 12.000 de euro. I-am chemat eu și i-am mărit salariul. Pe Șut, dacă aș primi ofertă de 5 milioane de euro, nu l-aș da! Mi-ar fi teamă pentru campionat. Șut e creierul echipei. El e închizător-decar! El dirijează tot”, a dezvăluit Gigi Becali la Orange Sport.

Cum au arătat echipele de start

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Pandele, Luis Phelipe, Nana Antwi, Ov. Popescu, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Sepsi: R. Niczuly – Oroian, Kecskes, D. Ciobotariu, Dumitrescu – N. Păun – Kallaku, C. Matei, Aganovic, Fl. Ștefan – Safranko
Rezerve: D. Moldovan, R. Niczuly, M. Bălașa, Renta, J. Rodriguez, Rondon, Popsa, K. Varga, I. Gheorghe
Antrenor: Bernd Storck

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Filip Alexandru (Constanţa
Arbitru VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti), Asistent VAR: Demetrescu Iuliana Elena (Râmnicu Vâlcea)

Se descrie ca fiind un băiat vesel, pasionat de fotbal și este cel mai tânăr membru din echipa ProSport. Răzvan studiază la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și a absolvit Liceul Teoretic Victoria din București. citește mai mult

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News