duminică, februarie 25, 2024

Alex Velea nu-și revine nici acum din șoc, după ce un bărbat a fost măcelărit în hotelul în care era cazat. Ce a declarat după ce a fost audiat de polițiști in calitate de martor. Unde se afla în momentul tragediei

Sharestiri romania

Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre tragedia de la hotelul de lux din Dâmbovița, acolo unde a fost prezent alături de partenera lui de viață, Antonia.

Alex Velea a fost prezent, alături de partenera lui de viață, Antonia, la un eveniment care s-a desfășurat într-o locație de lux din Dâmbovița. Toți cei prezenți s-au distrat pe cinste, asta până când un conflict spontan a izbucnit între mai mulți bărbați, scandalul terminându-se cu o tragedie, căci un bărbat de 41 de ani de ani și-a pierdut viața, după ce a fost înjunghiat de 3 tineri, suspecți în acest caz.

Totuși, după crima odioasă, și Alex Velea a ajuns la secția de poliție, fiind audiat de către autorități în calitate de martor, asta pentru că a fost surprins distrându-se în prezența suspecților, cu doar câteva ore înainte de tragedie.

Citește și: Ce a apărut pe contul lui Alex Velea, la doar câteva ore după ce a fost audiat în cazul crimei din Dâmbovița?! Ce se întâmplă acum cu artistul

Astfel, artistul a dorit să lămurească public întreaga situație, explicând faptul că nu are niciun fel de legătura cu toată tragedia de seara trecută, ba mai mult, în timpul crimei, acesta se afla în camera sa de hotel.

„Salutare tuturor! Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătura cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, așa cum o fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat.

Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa.”, a declarat Alex Velea, în mediul online.

Cine este bărbatul care a fost ucis seara trecută la hotelul din Dâmbovița

Victima, Sorin Anghel pe numele său, este un bărbat de 41 de ani, originar din Târgoviște și se pare că acesta ar fi fost patronul unei firme de pază.

Citește și: Antonia, prima reacție după ce Alex Velea a fost dus la poliție pentru a face declarații în cazul crimei din Dâmbovița! Artistul a ajuns la audieri, având calitatea de martor: „Să ne rugăm pentru putere”

Citeste si: „Femeile sunt parșive. Am jucat bărbați la viața mea….Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News