duminică, februarie 25, 2024

UEFA, decizie de ultimă oră care afectează direct România! Chiar în ziua meciului cu Belarus, forul internațional a luat hotărârea importantă legată de Israel

Share


UEFA a luat o decizie de ultima oră în ceea ce privește selecționata Israelului, iar această hotărâre afectează direct grupa României din preliminariile pentru EURO 2024.

UEFA, decizie de ultimă oră care afectează direct România! Chiar în ziua meciului cu Belarus, forul internațional a luat hotărârea importantă legată de Israel

Joi, 12 octombrie, chiar în ziua în care echipa națională a României joacă la Budapesta cu Belarus, în etapa a 7-a din Grupa I din preliminariile pentru EURO 2024, UEFA a luat o decizie importantă în ceea ce privește grupa din care face parte și selecționata lui Edi Iordănescu.

După ce meciul Israel – Elveția a fost amânat din cauza războiului pornit în Israel, forul continental a decis amânarea partidei israelienilor cu Kosovo care era programată pe 15 octombrie, în deplasare.

Această decizie vine după ce autoritățile israeliene au anunțat că echipa națională nu are voie să călătorească în străinătate pe perioada războiului dintre Israel și Fâșia Gaza.

„Partida a fost amânată, deoarece autoritățile israeliene nu permit în prezent echipei naționale să călătorească în străinătate. O nouă dată de disputare a meciului va fi anunțată în timp util”, a precizat forul de la Nyon într-un comunicat, potrivit frf.ro.

România poate urca pe primul loc în Grupa I după meciul cu Belarus

Înaintea meciurilor din etapa a 7-a din Grupa I, Israel se află pe locul trei în clasament, cu 11 puncte, la unul în spatele naționalei României și la trei distanță de liderul Elveția. În cele șase meciuri jucate până acum în preliminariile pentru EURO 2025, Israel are trei victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere, iar golaverajul este de 7 goluri date și 7 primite.

Dacă echipa națională a României o învinge pe Belarus azi, ora 21.45, în Budapesta, în Grupa I din preliminariile pentru EURO 2024, selecționata condusă de Edi Iordănescu va urca pe primul loc, dat fiind faptul că Elveția nu joacă în runda a 7-a cu Israel.

Clasamentul Grupei I

 1. Elveția – 14 puncte
 2. România – 12 puncte
 3. Israel – 11 puncte
 4. Belarus – 4 puncte
 5. Kosovo – 4 puncte
 6. Andorra – 2 puncte

Meciurile rămase de disputat în Grupa I a preliminariilor EURO 2024

12 octombrie 2023

 • ora 21:45 | Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo

15 octombrie 2023

 • ora 19:00 | Elveția – Belarus
 • ora 21:45 | ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (amânat)

15 noiembrie 2023

 • ora 21:45 | Israel – Elveția

18 noiembrie 2023

 • ora 19:00 | Belarus – Andorra
 • ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo

21 noiembrie 2023

 • ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

 

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News