duminică, februarie 25, 2024

”Ar fi o lovitură teribilă pentru Putin”

Share


Miercuri, 11 Octombrie 2023, ora 23:49

2094 citiri

Planul președintelui rus pune în pericol războiul din Ucraina: ”Ar fi o lovitură teribilă pentru Putin”

Putin nu vrea să mai facă o mobilizare până la alegerile din martie 2024 FOTO: Newsweek

Strategia președintelui rus Vladimir Putin înaintea următoarelor alegeri din țară ar putea dăuna trupelor deja obosite ale Moscovei de pe linia frontului războiului din Ucraina. Deși nu și-a anunțat încă intenția de a mai intra în cursa prezidențială, pariul său politic de a rămâne în continuare la Kremlin, pune în pericol războiul din Ucraina. Asta datorită strategiei sale de a nu mai face un nou val de mobilizare a noilor recruți până la alegerile din martie 2024.

Mai mult ca sigur, Vladimir Putin va fi câștigătorul anticipat al alegerilor din primăvara anului viitor, el asigurându-și un nou mandat de președinte al Rusiei, în ciuda ”operațiunii militare speciale” din Ucraina, potrivit Newsweek.

Ministerul Apărării din Marea Britanie a menționat în cea mai recentă actualizare despre războiul din Ucraina că campania lui Putin se va concentra probabil pe temele comune de protejare a cetățenilor ruși de „dușmanii externi” și anticipează că Kremlinul va încerca să se îndepărteze de „mișcările de politică nepopulare” în lunile premergătoare alegerilor.

Un profesor de la Harvard avertizează: Israelul ar putea câștiga bătălia din…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “ziare.com”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News