duminică, februarie 25, 2024

Tina Green a venit în România unde pregătește o mega-afacere

Share


Cristina Stuart Green (74 de ani), cunoscută drept Tina Green, a ajuns în România, unde are în plan să dea drumul unui business de anvergură. Soția lui Sir Philip Green, unul dintre miliardarii lumii și cel supranumit Mr. Topshop, nu a ajuns singură la București, ci alături de asistentele ei și alți apropiați. CANCAN.RO a realizat imagini de excepție cu britanica, a cărei prezență nu avea cum să treacă neobservată. Vă dezvăluim, în exclusivitate, inclusiv tratamentul de care a avut parte miliardara imediat după ce a aterizat pe aeroportul Băneasa.

9 octombrie este o zi care va rămâne în istorie în România, cel puțin în domeniul business-ului. Pe plaiurile mioritice a sosit nimeni alta decât Tina Green, un model pentru toate femeile de afaceri de pe mapamond. De profesie designer de interior, britanica a venit în România cu un avion privat Gulfstream G650, nou, în valoare de aproximativ 80 de milioane de euro. Acesta a aterizat pe aeroportul Băneasa, după care miliardara a fost preluată de un Bentley cu șofer.

Tina Green, luată de la aeroport cu un Bentley
Tina Green, luată de la aeroport cu un Bentley

Tina Green, mega-proiect în România

Tina Green a fost cazată la hotel Hilton, unde are parte de cele mai bune servicii. De precizat că soția lui Sir Philip Green nu a venit în vacanță, ci în interes de business. Celebra afaceristă are în plan să deschisă o mega-afacere. Pentru ca proiectul să fie bine pus la punct, britanica nu a venit singură la București, ci alături de două dintre asistentele ei, dar și de câțiva apropiați, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

Tina Green, o femeie de afaceri de succes
Tina Green, o femeie de afaceri de succes

(VEZI AICI: LA NUMAI 22 DE ANI, ÎNVÂRTE O MEGA-AFACERE & CONDUCE O MAȘINĂ DE 200.000 €!)

De când a ajuns în România, Tina Green a căutat pe cât posibil să nu iasă în evidență. Deși întoarce banii cu lopata, miliardara Topshop nu a fost deloc arogantă cu angajații hotelului și a avut o conduită de nota 10. Când va fi cazul, CANCAN.RO va reveni cu noi detalii despre mega-proiectul pe care soția lui Sir Philip Green îl va deschide în țara noastră. Deci, rămâneți pe poziții!

Tina Green, la recepția de la Hilton
Tina Green, la recepția de la Hilton

Femeie de afaceri de succes

Tina Green este, poate, cea mai puternică femeie care a venit vreodată în România. Aceasta este directorul Taveta Ltd, care este proprietarul majoritar al Taveta Investments Ltd. Taveta Investments Ltd…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News