duminică, iulie 21, 2024

Țara înainte de politică în lupta cu teroriștii

Share


Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu și fostul șef al apărării și liderul partidului de opoziție centrist Benny Gantz au convenit să formeze un guvern de urgență, conform unui comunicat comun al partidului Unității Naționale al lui Gantz.

După ore de discuții, Netanyahu și Gantz au convenit să formeze un guvern de urgență, conform unei declarații comune.

Cei doi lideri au convenit să formeze un cabinet de război care va include pe Netanyahu, Gantz și pe ministrul Apărării, Yoav Gallant, și că pe durata războiului cu Hamas, nu vor promova nicio politică sau lege nepertinentă.

Benny Gantz a fost al 20-lea șef al Statului Major General al Forțelor de Apărare ale Israelului (IDF) din 2011 până în 2015.În decembrie 2018, el a intrat în politică prin înființarea unui nou partid politic numit Reziliența Israelului. Partidul s-a aliat ulterior cu Telem și Yesh Atid pentru a forma Kaḥol Lavan (Albastru și Alb), culorile steagului național israelian. Platforma alianței Albastru și Alb a lui Gantz include introducerea unor limite la mandatele prim-ministeriale, interzicerea politicienilor inculpați de a servi în Knesset, amendarea legii națiunii-stat pentru a include minoritățile israeliene, limitarea puterii Rabinatului șef al Israelului în ceea ce…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.stiripesurse.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Table of contents

  • Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu și fostul șef al apărării și liderul partidului de opoziție centrist Benny Gantz au convenit să formeze un guvern de urgență, conform unui comunicat comun al partidului Unității Naționale al lui Gantz.

Read more

Local News