duminică, februarie 25, 2024

România va avea printre cele mai mari creșteri economice din UE

Share


Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că şi în acest an România va avea printre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană. El a răspuns astfel, întrebat de presă despre faptul că FMI a revizuit în scădere creşterea economică a României şi dacă măsurile fiscale asumate de Guvern au jucat vreun rol în această decizie.

“În primul rând, nicio măsură fiscală, după cum bine ştiţi, nu e în vigoare. Deci, cum să joace un rol când nu sunt în vigoare? Nu e prima oară. Întotdeauna, în fiecare an, FMI şi Banca Mondială vin şi estimează mai puţină creştere economică. Eu cred că şi anul acesta România va fi între primele ţări cu creştere economică din Uniunea Europeană. Chira sunt ferm convins de acest lucru, fiindcă tot timpul anunţăm apocalipsa, dar întotdeauna ne încadrăm în primele trei state cu creştere economică. În schimb, este o creştere economică foarte sănătoasă, pentru că este o creştere economică pe investiţii, atragere de fonduri europene. (…) Eu rămân în zona optimistă, nu foarte optimistă, dar cu o economie stabilă”, a explicat Ciolacu.

Şeful Executivului a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.stiripesurse.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Table of contents

  • Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că şi în acest an România va avea printre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană. El a răspuns astfel, întrebat de presă despre faptul că FMI a revizuit în scădere creşterea economică a României şi dacă măsurile fiscale asumate de Guvern au jucat vreun rol în această decizie.

Read more

Local News