duminică, iulie 21, 2024

RECHIZITORIU. Mărturii cutremurătoare făcute de Vlad Pascu. Un prieten a povestit ce se întâmpla la petrecerile date de el

Share


Mărturii cutremurătoare ies la lumină despre petrecerile cu droguri organizate de Vlad Pascu, tânărul care a ucis la 2 Mai cu mașina doi studenți și a rănit trei, după ce ar fi urcat drogat la volan.  

Un martor care trăiește după două tentative de sinucidere din cauza stupefiantelor le-a spus procurorilor ce se întâmpla acasă la Pascu junior.

Tânărul trimis în judecată alături de părinții lui riscă 20 de ani de închisoare.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Vlad Pascu a recunoscut că după despărțirea părinților care nu îl mai supravegheau obișnuia să organizeze petreceri cu prieteni cărora le oferea droguri. Narcoticele le cumpăra în general de la aceiași dealeri. Chiar se lăuda pe platformele de socializare.

Citește și


iubita pascu

Mărturiile făcute de Vlad Pascu în fața procurorilor DIICOT

Vlad Pascu: „Din acel cristal (metamfetamină n.r.) pus pe masă au consumat toți. (…)Eu aveam în casă în acea seară patru folii de oxicodonă de 80 mg, pe care le-am primit după ce ei au ajuns în casă la mine”.

Printre prietenii care se drogau acasă la Vlad Pascu se afla și Rareș, un tânăr care a avut două tentative de sinucidere din cauza drogurilor. Le-a spus procurorilor ce se întâmpla la petrecerile organizate de Vlad în casele părinților săi.

Rareș, prietenul lui Vlad Pascu:Atunci când participam la degenerările sociale ce aveau loc acasă la Vlad Pascu, dar și în alte locuințe ale părinților acestuia, aproape de Secția 1 Poliție, se consumau droguri de risc și de mare risc”.

Cumpăra droguri cu banii de la părinți

Vlad Pascu, susțin procurorii, cumpăra drogurile cu banii pe care îi primea de la părinți. Mama lui, Miruna Pascu, a negat că ar fi știut ce se întâmplă în casele ei. Miruna Pascu a fost înregistrată în timp ce ar fi amenințat-o pe prietena fiului ei să nu depună mărturie la DIICOT.

Miruna Pascu, interceptată de DIICOT:Cum aţi nimerit, măi copii, în prostia asta? Şi de ce nu v-aţi oprit dacă aţi văzut că nu se poate? Eu n-am ştiut, mie nu mi-a spus tată-su(…). Eu îl luam pe sus, îl duceam oriunde, nu îl mai aduceam, stăteam cu el în orice clinică din lumea asta, vindeam tot ce am numai să-l ţin afară din porcăria asta(…). El când venea la mine nu era aşa, tu înţelegi?”

Vlad Pascu va fi judecat pentru trei acuzații dintre cele mai grave. De la deținere de droguri în vederea consumului propriu, până la trafic de droguri de mare risc, atât în ceea ce privește punerea la dispoziția prietenilor de stupefiante la petrecerile organizate în casa tatălui, cât și punerea la dispoziția locuinței pentru consumul de subtsanțe interzise. Sunt acuzații pentru care, dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 20 de ani de închisoare. Ca să nu punem la socoteală și pedeapsa pe care o riscă pentru teribilul accident pe care l-a provocat în stațiunea 2 Mai.

Articol recomandat de sport.ro


Ofertă ‘nesimțită’ primită de cea mai sexy fotbalistă pentru o noapte de amor! Cu cât o plătea o celebritate

Ofertă 'nesimțită' primită de cea mai sexy fotbalistă pentru o noapte de amor! Cu cât o plătea o celebritateCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “stirileprotv.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News