duminică, februarie 25, 2024

Posesorii de mașini Tesla se întâlnesc sâmbătă, într-un eveniment la București

Share


​Posesorii de mașini Tesla sunt invitați la un eveniment în București, în parcarea mall-ului Băneasa Shopping Center, începând cu ora 11.00, anunță unul dintre cluburile ce reunesc proprietarii de mașini Tesla. Marca americană a avut cel mai bun an din istoria sa în România, în opt luni intrând peste 2.200 de mașini ale mărcii în țară.

stiri romania

Masini TeslaFoto: Shutterstock

Clubul Tesla Happy Owners România anunță că găzduiește evenimentul „Meet & Greet”, care va avea loc în parcarea de la Băneasa Shopping Center, pe data de 14 octombrie, între orele 11:00 și 18:00.

Evenimentul este deschis tuturor posesorilor de autoturisme marca Tesla, iar posesorii altor mărci de mașini electrice sunt, de asemenea, bineveniți.

Evenimentul are scopul de a promova vehiculele electrice și de a facilita accesul la informații corecte despre întregul ecosistem al mobilității electrice. Va fi o ocazie foarte bună pentru entuziaștii mașinilor electrice de a-și împărtăși experiențele și de a afla mai multe despre avantajele si beneficiile conducerii autovehiculelor propulsate 100% prin motoare electrice, spun organizatorii.

Posesorii de mașini Tesla care doresc să…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “economie.hotnews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News