duminică, iulie 21, 2024

Otilia Bilionera Nu A Făcut Petrecere De Nuntă. Ce Spune Despre Cununia Religioasă Cu Soțul Turc: „Acum Port și Numele Lui”

Share


În urmă cu o săptămână, Otilia Bilionera a devenit soția lui Bekir Ali. Îmbrăcată într-o rochie albă, foarte elegantă la brațul soțului ei, artista s-a pozat fericită, cu certificatul de căsătorie în mână. Așa a anunțat că a făcut nunta.

Otilia Bilionera, despre nunta cu Bekir Ali: „A fost alături de noi familia lui”

Acum, ea dezvăluie că s-a căsătorit civil cu Bekir Ali și nu au de gând să facă și cununia religioasă. Nici o petrecere mare nu au dat în Turcia, ci au sărbătorit evenimentul doar în familie. „A fost totul foarte simplu, doar o cununie civilă. „La cununia civilă la ei e exact ca la noi, în România.

A fost alături de noi familia lui. Nu am dat nicio petrecere acolo, nu am dat nimic grandios. Nu va exista cununie religioasă”, a spus Otilia Bilionera, care a luat și numele soțului turc, acum o cheamă Bekir-Brumă Otilia.

„Acum port și numele lui de familie, dar l-am păstrat și pe al meu”, a mai zis cântăreața. Totodată, ea recunoaște că relația cu soțul nu s-a schimbat după căsătorie.

„Mă simt la fel ca înainte, nu s-a schimbat nimic, ce să se schimbe, doar n-am murit”, a mai zis Otilia Bilionera pentru Spynews.

otilia-bilionera-s-a-casatorit-cu-iubitul-turc-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Dosarul clubului din Caracal care organiza spectacole erotice cu minore. 3 ani şi jumătate de proces: niciun verdict şi libertate totală pentru patroni. Când urmează prescrierea

Recomandări

Dosarul clubului din Caracal care organiza spectacole erotice cu minore. 3 ani şi jumătate de proces: niciun verdict şi libertate totală pentru patroni. Când urmează prescrierea

Cine e Bekir Ali, soțul turc al Otiliei Bilionera

Bekir Ali are 23 de ani, fiind mai tânăr cu 7 ani decât ea. Vârsta nu a fost o problemă, pentru că iubitul Otiliei a fost mereu un bărbat matur, potrivit declarațiilor sale. „Este destul de atent pentru vârsta lui, destul de matur. El împlineşte în octombrie 24 de ani. Este o diferenţă de 7 ani între noi. Se ştie că turcii sunt mai romantici, mai pasionali, mai atenţi, de asta îmi şi plac.

Nu mi-a fost teamă de diferenţa de vârstă dintre noi pentru că el este mai matur. Asta pentru că are şi o poveste de viaţă mai tristă. A trebuit să se maturizeze şi să cunoască ce înseamnă responsabilităţile încă de pe la 18, 19 ani. Eu l-am cunoscut când avea 22 de ani şi nu mi-a dat niciodată de înţeles că ar avea vârsta aceasta”, a mai spus Otilia Bilionera într-un interviu Fanatik.

„A trebuit să renunţe la Facultatea de Arhitectură ca să poată munci să îşi întreţină mama şi sora”

Bekir Ali are o poveste de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News