duminică, iulie 21, 2024

Larisa Iordache, detalii neștiute despre povestea de iubire cu Cristian Chiriță: „Eu am făcut primul pas”

Share


Marea gimnastă a povestit cum a început relația cu Cristian Chiriță, bărbatul cu care este împreună deja de câteva luni și cu care are planuri mari de viitor.

 

Larisa Iordache este în al nouălea cer de câteva luni, de când este împreună cu Cristian Chiriță. Fosta gimnastă de performanță a povestit la Xtra Night Show de ce la început nu a dorit să facă publică relația pe care o avea.

 

„A fost vorba de o lună și jumătate, dar nu a fost ceva ascuns, pentru că nu ne-am ascuns absolut deloc. Doar că am vrut să vedem cum merge relația, cum funcționăm unul cu celălalt și să fim siguri de chestia asta unul cu celălalt, pentru că nu poți să îți dai seama din prima”, a spus Larisa Iordache, la Xtra Night Show.

 

Totodată, marea sportivă a României și-a adus aminte cu drag de prima întâlnire, mărturisind că ea a fost cea care a avut inițiativa. „A fost super friendly (n.r. prima întâlnire), pentru că am fost eu să îi duc un croissant cu migdale. Într-adevăr, el mi-a scris primul, dar eu am făcut primul pas să ne vedem, pentru că eu am luat-o ca și o prietenie, desigur. Nu eram eu în momentul în care voiam să am o relație. El a înțeles acest lucru și m-a făcut să îmi placă de el, să mă îndrăgostesc de el, pentru că mi-a oferit spațiul necesar de care aveam nevoie. Nu m-a presat absolut deloc și a fost el însuși și asta mi-a plăcut cel mai mult”, a mai spus fosta gimnastă, la Xtra Night Show.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News