duminică, iulie 21, 2024

Editorial Cristi Geambașu: Seringa capcană

Share


Articol de Cristian Geambașu – Publicat miercuri, 11 octombrie 2023, 09:37 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 09:37

Imaginile mizeriei din vestiarul Concordiei Chiajna au făcut înconjurul netului. Și, care-i problema, știți voi cum arată vestiarele din Champions League?, replică președintele Cristian Tănase

Publicația gorjeană Pandurul a publicat imediat după meciul Viitorul Târgu Jiu-Concordia Chiajna 2-2 un material ilustrat din care se poate vedea mizeria lăsată în vestiar de echipa vizitatoare.

La loc de cinste printre imaginile dezastrului care marca trecerea pe acolo a băieților antrenați de Erik Lincar, o seringă. Imaginea a făcut înconjurul netului, de când cu suspendarea Simonei Halep lumea a devenit foarte sensibilă la subiectul doping.

Ca fraierii după fentă

Ne-a luminat președintele clubului, Cristian Tănase, care a intrat în dialog cu colegul Remus Dinu. Seringa cu pricina ar fi fost lăsată acolo ca un soi de momeală. Așa se înțelege din ironiile domnului președinte, corpul delict a rămas cu bună știință pe masa din vestiar ca să ne ducem noi, fraierii, după fentă.

Să credem că la mijloc ar fi fost vorba de doping. Când colo, nici vorbă de așa ceva. Fusese o injecție cu un banal antiinflamator, Refen, precizează oficialul din Chiajna. Un ser pe care medicul echipei i-l administrase jucătorului Denis Ispas.

Seringa capcană

Aşa arăta vestiarul Chiajnei după meciul de la Tg. Jiu, iar printre sticle şi hârtii, a fost găsită şi o seringă

Ce atâta caz de niște gunoaie!?

Acceptând că substanța a fost Refen (care într-adevăr nu figurează pe lista substanțelor interzise publicată de Agenția Mondială Antidoping), nu altceva, și că doctorul a apelat la o injecție intramusculară și nu o perfuzie, totul ar fi în regulă. Chiar și așa noi ciulim urechile când vine vorba de seringi și tot felul de pastile pe care le iau sportivii.

Președintelui Tănase i se pare subiect de glumă, la fel ca mizeria de nedescris lăsată acolo de fotbaliștii Chiajnei. De fapt, acesta este subiectul pe care șarjează oficialul candidatei la promovare în prima ligă. Ce faceți, dom’le, atâta caz de niște gunoaie, acolo?

Noi suntem români, nu japonezi

După ce precizează nu foarte convingător că le-a cerut scuze gazdelor și încă o dată ironic (mândru?) spune că noi nu suntem japonezi, dl. Tănase aprinde un fitil – “Nu cred că se duce cineva la vestiare după meciurile din Liga Campionilor, să vadă ce e pe acolo. Dar asta este.”

Uite că știe președintele Chiajnei ce mizerie lasă în urmă Realul și Barcelona, Bayernul și City. Adică, noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici în veci stăpâni, și mai lăsați-mă cu japonezii și cu nemții și cu toți ăia, că știm noi mai bine ce le poate pielea!

Cam acesta este în traducere mesajul lui Cr. Tănase. Iar înainte să vă las a vă desfăta cu imaginile-testament ale nesimțirii echipei Concordia Chiajna din vestiarul de la Târgu Jiu, mă întreb ce gândește Erik Lincar.

Pe făraș sau cu fărașul

De la care avem niște așteptări. Antrenor tânăr, ambițios, un posibil model, primul om de la care te-ai fi așteptat să-și pună jucătorii la un pic de șmotru. Dacă mamele și tații lor și domnul președinte nu îi învață așa ceva, să încerce domnul antrenor. De altfel, el ar trebui să știe că una e să iei cu fărașul gunoiul și alta e să fii pe făraș. Păcătoasă și limba română. dCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News