duminică, iulie 21, 2024

Cum arată Leo Messi și Cristiano Ronaldo liceeni

Share


Inteligența artificială i-a „făcut” liceeni pe Leo Messi și Cristiano Ronaldo, iar imaginile cu cele două staruri sunt de-a dreptul spectaculoase.

Cei doi mari fotbaliști sunt cunoscuți în întreaga lume, însă în unele dintre fotografiile realizate cu ajutorul AI sunt greu de recunoscut.

Cei doi mari fotbaliști au fost „întorși” în timp și chiar îmbrăcați precum în anii ’90.

Cum arată Leo Messi și Cristiano Ronaldo liceeni! Inteligența artificială a realizat imaginile care au devenit virale în toată lumea

Leo Messi și Cristiano Ronaldo se apropie de finalul carierei, amândoi abandonând fotbalul de înaltă performanță de pe Bătrânul Continent. Dacă primul dintre ei a ales să meargă în Major League Soccer, campionatul Statelor Unite ale Americii, unde îmbracă tricoul lui Inter Miami, fostul fotbalist de la echipe ca Manchester United și Real Madrid a ales banii saudiților de la Al Nassr.

Fanii celor doi mari fotbaliști îi urmăresc, însă, în continuare cu mare atenție, astfel că nu se pune problema ca cele două staruri mondiale din ultimele două decenii să dispară din atenția publicului.

Recent, cei doi au fost „trimiși” pe băncile liceului cu ajutorul inteligenței artificiale, iar fotografiile rezultate au făcut instant înconjurul mediului online.

La începutul lunii septembrie, Cristiano Ronaldo a vorbit despre „întrecerea” cu Leo Messi și a transmis că rivalitatea dintre ei s-a terminat odată cu despărțirea de fotbalul din Europa. Fotbalistul echipei saudite Al Nassr a ținut să menționeze și că fanul unuia dintre ei doi nu trebuie să îl considere pe celălalt un adversar, deoarece ambii au contribuit la schimbarea istoriei sportului rege.

„Dacă îl iubeşti pe Cristiano, nu eşti obligat să-l urăşti pe Messi. Amândoi am schimbat istoria fotbalului şi suntem respectaţi.

Rivalitatea s-a terminat. În acest moment, amândoi facem lucrurile bine”, a declarat Cristiano Ronaldo, fotbalistul saudiților de la Al Nassr, la începutul lunii septembrie.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News