duminică, februarie 25, 2024

Clubul ​Petrolul Ploiești, acuzat de șantaj după accidentarea teribilă suferită de Dragoș Iancu

Share


Dragoș Iancu (FC Hermannstadt) s-a accidentat grav după un duel cu Valentin Țicu (Petrolul Ploiești), iar Dani Coman (președintele clubului din Sibiu) a acuzat gruparea prahoveană de șantaj.

stiri romania

Dragos Iancu Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Clubul Hermannstadt, decizie surprinzătoare în cazul lui Dragoș Iancu, după accidentarea gravă

Dani Coman: „Țicu s-a dus la Iancu la spital să-i spună că-i dă 1.000 de euro pe lună”

Căpitanul Petrolului nu a evoluat în ultimele trei meciuri, l-a viziat pe Iancu la spital și așteaptă în continuare decizia Comisiei de Disciplină.

Coman afirmă că Țicu i-ar fi oferit o sumă de bani lui Iancu pentru ca acesta să-l ajute să nu primească o suspendare drastică.

„L-am văzut în vestiar pe Țicu și era distrus, dar trebuie să înțelegem că sunt anumite faulturi care pot distruge cariera și viața celorlalți. Pentru ce? Pentru un fault?

Ei dacă erau un club corect care se respectă veneau și spuneau: ‘Cât costă operația? 5.000 de euro? Plătim noi operația’. Nu să iasă prin ziare și să spună că Hermannstadt a trimis foaie la comisii. Nu a trimis Hermannstadt și nici nu a promis sau a spus că vor trimite foaie la comisii.

Dacă vor să influențeze comisia, să o facă pentru că-i duce capul, nu cu mizerii de spatele blocului. Noi le-am depășit pe astea de mult.

Din punctul meu de vedere, a fost o presiune și o mizerie pe care au scos-o ei prin presă. În ultima zi înainte de comisie, s-a dus Țicu la Dragoș la spital să-i spună că îi dă 1.000 de euro pe lună, dar că-i trebuie o foaie să nu-l suspende.

Păi ce înseamnă șantajul ăsta? Dacă vrei să ajuți un jucător, tu Țicu sau clubul Petrolul, te duci și spui: ‘Îți dau 1.000 de euro. Nu mă interesează că-mi dă 10 etape, că-mi dă 40 etape’. Îți dau că așa consider eu, că așa e omenește, nu?

Putem să-i dăm și noi 1.000 de euro, chiar mai mult. Nu suntem cei mai bogați, dar nici nu ne vindem la primul colț de stradă.

Lumea trebuie să înțeleagă. Dacă vrei să ajuți un…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “sport.hotnews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News