duminică, iulie 21, 2024

Ciolacu, despre scandalul banilor cash: Nu e o nenorocire că se plafonează plățile la 5.000 de lei. Are cineva suma asta la el?

Sharestiri romania

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat, miercuri, că propunerea de a plafona plățile în numerar dintre o persoană fizică și o persoană juridică la 5.000 de lei aparține experților din Ministerul Finanțelor și este o măsură pentru combaterea evaziunii fiscale. „Este vorba ca într-un singur loc să nu poți cheltui mai mult de 5.000 de lei ca persoană fizică”, a explicat Ciolacu.

„Dacă dvs credeți că eu, primul ministru Marcel Ciolacu, chiar le cunosc pe toate și știu și…mielul Marcel Ciolacu stătea noaptea și dormea și a visat el că e bine să fie cheltuieli până în 5.000 de lei pe un produs sau într-un singur loc sau…Sunt măsuri fiscale venite de la experții din Ministerul de Finanțe. Cu cine să negociez? Ce să negociez?

A fost publică această…Vreți să fim ipocriți? Cum vreți abordarea de la mine? Eu vreau o abordare sinceră. În primul rând, nu cred că este o nenorocire, nimeni nu scoate banii…N-aveți bani cash? E adevărat. N-am sacoul ăla făcător de bani, dar prin mașină am bani ca să nu se mai întâmple. Cineva a interzis banii cash? Este vorba ca într-un singur loc să nu poți cheltui mai mult de 5.000 de lei ca…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News