duminică, iulie 21, 2024

Ce familie frumoasă are Connect-R! Artistul și Misha, alături de fiica lor la avanpremiera filmului în care joacă Maya

Share


Familia lui Connect-R (41 de ani) s-a reunit aseară pentru Maya. Celebrul artist și Misha (32 de ani), fosta lui soție, au venit împreună pentru a-și susține fiica, la avanpremiera filmului “Băieți Deștepți” în care joacă fetița lor de 9 ani.

Maya a atras toate privirile!

Maya a arătat ca o adevărată prințesă, îmbrăcată într-o rochie roz, de Barbie, și nici mămica ei nu s-a lăsat mai prejos, Misha având un look super sexy, cu o perucă neagră cu păr lung, care i-a stat foarte bine și o rochie de gală neagră, lungă, din catifea, cu accesorii aurii. La rândul său, Connect-R a purtat un costum negru și toată seară a fost foarte atent cu fiica lui pe care o divinizează. I-a aranjat mereu părul și a mângâiat-o pe cap, semn că Maya este lumina ochilor săi și cea mai importantă persoană din viața lui.

Maya joacă rolul fetiței Maya, în film având tot vârsta de 9 ani și fiind fiica personajului principal. Maya Mihalache a fost extrem de încântată de debutul său în actoriei și și-a exprimat dorința de a mai experimenta și alte roluri în acest domeniu, pe viitor.

“Mi-a plăcut această experiență frumoasă și sper să mai filmăm!”, a zis ea pe scenă, la finalul filmului, fiind acompaniată de celebrul ei tată.

În “Băieți Deștepți”, fata lui Connect-R este răpită la un moment  iar personajul interpretat de Ruby o găsește și caută să o salveze. 

Aseară a fost pentru prima dată când Connect-R a văzut filmul „Băieți Deștepți” în care joacă fiica lui.

Nu am văzut filmul, habar nu am, oricum Maya e deșteaptă și talentată nu îmi fac probleme cu ea! I-am spus să fie naturală și în seara asta!”, a spus Connect-R despre fiica lui, completat apoi de fosta soție și mama Mayei, Misha, care a însoțit-o mereu la filmări. “Am repetat acasă, chiar…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News