duminică, februarie 25, 2024

Casa Nicolae cere ajutor de la oamenii cu suflet mare pentru a-și continua misiunea

Share

Casa Nicolae cere ajutor de la oamenii cu suflet mare pentru a-și continua misiunea. Casa, care găzduiește peste 50 de bătrâni și oameni fără adăpost, se confruntă cu dificultăți financiare și are nevoie disperată de fonduri și donații pentru a asigura hrana, alimentele, medicamentele și întreținerea casei.

Este imperativ ca comunitatea să se implice și să sprijine Casa Nicolae, deoarece aceasta joacă un rol crucial în susținerea celor mai vulnerabile categorii de oameni. Persoanele în vârstă și oamenii fără adăpost depind în mare măsură de centrul de îngrijire și adăpost oferit de Casa Nicolae.

Solidaritatea și compasiunea sunt virtuți de necontestat în aceste vremuri dificile. Prin acordarea de donații și sponsorizări, oamenii cu suflet mare pot schimba în mod pozitiv viețile celor care se află în nevoie. Fiecare donație, indiferent de mărime, contează și poate face o diferență semnificativă în asigurarea unui trai decent și sigur pentru bătrâni și oamenii fără adăpost găzduiți la Casa Nicolae.

Prin intermediul ajutorului financiar și material, Casa Nicolae poate continua misiunea sa de a furniza un adăpost sigur și îngrijire adecvată pentru persoanele aflate în nevoie. O contribuție consistentă și durabilă din partea comunității poate aduce stabilitate și speranță în viețile celor mai vulnerabili.

În concluzie, Casa Nicolae solicită ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-și continua misiunea. Este imperativ ca solidaritatea și compasiunea să prevaleze în fața dificultăților financiare și să sprijinim în mod activ Casa Nicolae prin donații și sponsorizări. Prin contribuția noastră, putem ajuta la asigurarea unui viitor mai bun și mai luminos pentru cei aflați în nevoie la Casa Nicolae. A venit momentul să arătăm compasiune și să schimbăm în mod pozitiv viețile celor care depind de noi.

Preluat de pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/asociatiahappy/posts/pfbid02gvhxBgu2CBtN7nxJ5mXnJKTcFJcBRA1hWjH5v97z73DjP3bdsfjeo27Zgodz8jv1l

‼️😔𝙎𝙩𝙧𝙞𝙜𝙖𝙩 𝙙𝙚 𝙖𝙟𝙪𝙩𝙤𝙧: 𝙍𝙚𝙨𝙪𝙧𝙨𝙚𝙡𝙚 𝙣𝙤𝙖𝙨𝙩𝙧𝙚 𝙨𝙚 𝙩𝙚𝙧𝙢𝙞𝙣ă 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙯𝙞 𝙡𝙖 𝙯𝙞‼️😔

Doneaza sau distrbuie postarea noastra!

În fiecare zi, suntem nevoiți să cheltuim o cantitate considerabilă de resurse pentru a întreține Casa Nicolae și pentru a ne asigura că cei 50 de bătrâni găzduiți beneficiază de tot ceea ce le este necesar.

Una dintre cele mai mari provocări cu care ne confruntăm este acoperirea costurilor de întreținere a clădirii. Aceasta este o prioritate absolută în scopul asigurării unui mediu confortabil și sigur pentru beneficiarii noștri. Astfel, suntem nevoiți să investim resurse considerabile în reparații periodice, asigurarea utilităților și alte servicii necesare.

În al doilea rând, ne confruntăm cu cheltuielile mari pentru hrană. Fiecare bătrân are nevoie de o alimentație echilibrată și adecvată, în funcție de nevoile lor individuale și de recomandările medicului. Astfel, dedicăm o sumă semnificativă din bugetul nostru pentru a ne asigura că toți beneficiarii noștri primesc nutriția de care au nevoie.

Nu în ultimul rând, avem nevoie de resurse financiare pentru a susține construcțiile și renovările necesare în Casa Nicolae. Spațiile trebuie să fie adaptate nevoilor specifice ale bătrânilor noștri, iar acest lucru implică uneori consolidarea infrastructurii existente sau crearea unor facilități suplimentare pentru confortul și siguranța locatarilor noștri.

O altă componentă importantă a resurselor cheltuite zilnic este reprezentată de medicamente. Bătrânii noștri se confruntă adesea cu diverse afecțiuni medicale și necesită tratament și îngrijire corespunzătoare. Pentru a le asigura o bună stare de sănătate, suntem nevoiți să investim într-o gamă largă de medicamente și tratamente.

În final, trebuie să menționăm că hainele și produsele de igienă personală sunt, de asemenea, elemente esențiale pentru bunăstarea bătrânilor noștri. Asigurarea de îmbrăcăminte potrivită și produse de igienă de calitate este o prioritate pentru noi, iar aceasta reprezintă un alt aspect pentru care consumăm resurse financiare și materiale.

Toate aceste nevoi ne solicită resursele în fiecare zi și, în acest context, suntem în mare nevoie de ajutor. Ne adresăm comunității noastre și tuturor celor care pot contribui în orice fel la susținerea activităților noastre. Fie că este vorba despre donații in bani, rezervar mese calde, parastase, donații de alimente și produse necesare sau chiar despre voluntariat – fiecare gest contează și face o diferență semnificativă în viitorul bătrânilor nostri.

Dacă sunteți interesați să ne ajutați și să faceți parte din această misiune nobilă, vă rugăm să donati prin link-urile de mai jos sau sa ne contactați pentru mai multe informații despre cum puteți contribui. Împreună putem aduce un zâmbet pe chipurile lor și să le oferim un adăpost cald și iubire.

Ajute-ne in continuare sa ajutam!

Rezervă o masă caldă pentru Bătrâni singuri bolnavi și fără adăpost de la Casa Nicolae.

Ajuta-ne sa ne continuam misiunea!

– Cum poti face acest lucru:

– Rezervand din calendar o masa calda

– Incalzind o zi Casa Nicolae

– Plateste pentru o zi energia electrica

– Organizeaza praznic.

𝑭𝒊𝒓𝒎𝒆𝒍𝒆 𝒑𝒐𝒕 𝒓𝒆𝒛𝒆𝒓𝒗𝒂 𝒎𝒆𝒔𝒆 𝒄𝒂𝒍𝒅𝒆 𝒔𝒂𝒖 𝒏𝒆 𝒑𝒐𝒕 𝒂𝒋𝒖𝒕𝒂 𝒊𝒏 𝒃𝒂𝒛𝒂 𝒖𝒏𝒖𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒓𝒂𝒄𝒕 𝒅𝒆 𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒐𝒓𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆 𝒑𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊𝒍 𝒑𝒐𝒕 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒂𝒓𝒄𝒂 𝒅𝒆 𝒑𝒆 𝒘𝒆𝒃𝒔𝒊𝒕𝒆

🔴🏦𝗖𝗼𝗻𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗕𝗮𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲🏦🔴
🎗️Asociatia H.A.P.P.Y Botosani🎗️

CUI 33420329

🏦Cont Bancar 🏦

BCR

🏦RON:

ASOCIATIA H.A.P.P.Y.

RO71 RNCB 0041 1470 3703 0001

RNCBROBU

🏦EURO:

ASOCIATIA H.A.P.P.Y.

RO44 RNCB 0041 1470 3703 0002

RNCBROBU

🏦USD:

ASOCIATIA H.A.P.P.Y.

RO17 RNCB 0041 1470 3703 0003

RNCBROBU

PAYPAL: [email protected]

REVOLUT: 0756 314 281

Susține-ne și tu oferind o masă caldă pentru bătrâneii nimănui!

Contribuie la o viață mai bună prin implicarea directă- voluntariat sau pur și simplu vino sa ne cunoști, orice zâmbet și îmbrățișare este benefică!

Fii om!

Fii mai bun!

spot_imgspot_img

Read more

Local News