duminică, iulie 21, 2024

Alessandra, colega lui Theo Rose, a slăbit 45 de kilograme într-un an! „Mă iubesc din nou”

Share


Schimbarea radicală din viața Alessandrei a început cu un an în urmă. Între timă a reușit să dea jos nu mai puțin de 45 de kilograme.

 

Cu un an în urmă, Alessandra, colega de scenă a lui Theo Rose, apela la o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. În urma acesteia a slăbit 27 de kilograme, iar la un an distanță de când a avut loc aceasta are cu 45 de kilograme mai puțin.   

 

“Acum exact un an eram in operatie! Multumesc ca ati fost alaturi de mine! Am reusit sa slabesc 45 de kilograme si am scapat de hipotiroidism🎊🎉 Lma stomacelule️ Acum exact un an am început călătoria care m-a ajutat să fiu iar sănătoasă și să mă iubesc din nou. Nu credeam că o să reușesc și tot ce simțeam era frică. El m-a iubit în tot timpul ăsta și m-a întărit. A fost cea mai bună decizie pentru sănătatea mea. Vă încurajez să vă iubiți și să fiți blânzi cu voi.”, a fost mesajul transmis de Alessandra.

 

Alessandra a expus și motivele care au determinat-o să apeleze la o astfel de intervenție chirurgicală. „Mulți mă întreabă și acum cum am slăbit. Las aici o parte mică din călătoria mea, cu bune și rele. Mi s-a recomandat operația de GSL, pentru că aveam probleme cu glanda și sunt fericită să vă spun că s-a reglat tot, analizele mele sunt foarte bune și am scăpat de pastile, sper că pentru totdeauna. Nu încurajez operația în scop estetic, eu am avut nevoie de ea în scop medical. Fiți blânzi cu cei din jur, niciodată nu știți ce poveste se află în spate. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și mi-au dat curaj. Vă pup!️”, a scris colega de scenă a artistei pe Instagram.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News